Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - Collector's Edition -


 • Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - Collector's Edition -
  Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - Collector's Edition - Maak je klaar voor de terugkeer van Tony Hawk's™ Pro Skater™ voor de Playstation 4 (PS4) met deze unieke Collector's Edition. Bevat de game Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1+2, de Digital Deluxe Edition-content en een Birdhouse®-skateboarddeck met een exclusieve heruitgave van het kenmerkende Falcon 2-design. Elk deck bevat een gedrukte Tony Hawk-handtekening en willekeurige kleurrijke houtverf aan de bovenkant, een uniek en authentiek kenmerk van een echt Birdhouse-skateboard.

  Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1+2 Collector's Edition bevat:
  De game Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1+2 Digital Deluxe Edition-content Limited Edition Birdhouse®-skateboarddeck Digital Deluxe Edition-content bevat:
  'The Ripper'-skater van Powell-Peralta® Unieke retro-outfits voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen Unieke retrocontent voor het speltype Create-A-Skater Over de game: Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1+2:
  Waag je opnieuw aan de meeste iconische skateboardgames ooit. Speel Tony Hawk's™ Pro Skater™ en Tony Hawk's™ Pro Skater™ 2 in één geweldige verzameling, helemaal opnieuw ontwikkeld in ongelooflijke HD. Alle profskaters, levels en trucs zijn volledig geremasterd terug en meer.

  Kenmerken:
  Skate als de legendarische Tony Hawk en alle andere profskaters Skate op de kenmerkende muziek uit die tijd Maak bizarre truccombo's met de iconische besturing van de Tony Hawk's™ Pro Skater™-reeks Speel alle originele speltypes en speel 1-tegen-1 in lokale 2-Speler-Modi Toon je eigen stijl en creativiteit met verbeterde Create-A-Park- en Create-A-Skater-functies Ga online en strijd tegen spelers van over de hele wereld in multiplayerspeltypes en klassementen

  99,99


  Titel: Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - Collector's Edition -
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9300000002355927


   

Maak je klaar voor de terugkeer van Tony Hawk's™ Pro Skater™ voor de Playstation 4 (PS4) met deze unieke Collector's Edition. Bevat de game Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1+2, de Digital Deluxe Edition-content en een Birdhouse®-skateboarddeck met een excl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top