AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Mondkapjes geschikt voor OV


 • Mondkapjes geschikt voor OV
  Mondkapjes geschikt voor OV Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: 3-laags mond-neuskapje in een verpakking van 25 stuks. Hoogwaardig en huidvriendelijk. Mond-neuskapje met hoog draagcomfort dankzij elastische bandjes en instelbare neusbeugel Voldoet aan de Nederlandse en Europese Normen Deze mondkapjes zijn niet wasbaar (WEGWERP Mondkapjes).Niet langer dan 3 uur gebruiken. Gebruiksaanwijzing: Dragen van de mondkapjes :Reinig het gezicht .Het witte gedeelte gaat over de mond en de neus heen (dus het blauwe gedeelte naar buiten).De neusclip moet boven op de neus zitten.Bevestig de bandjes achter de oren. Duw de neusclip met twee vingers tegen de neus aan, zodat het goed sluit.Trek de onderkant van het mondkapje tot over de kin.Verwijderen van de mondkapjes:Raak de mondkapjes niet rechtstreeks aan, dus niet het blauwe kant aanraken!Reinig eerst de handen met zeep of 70% alcohol.Verwijder de bandjes die achter de oren zitten (met schone handen). Gooi het mondkapje gelijk in de afvalbak zonder het mondkapje aan te raken


  1,04


  Titel: Mondkapjes geschikt voor OV
  Prijs: € 1,04
  Productcode: 9300000001767268


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: 3-laa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top