Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Suits - Seizoen 9


 • Suits - Seizoen 9
  Suits - Seizoen 9 Duik voor de laatste keer in de wereld van de advocatuur. Het advocatuurbedrijf Zane Specter Litt Wheeler Williams uit Manhattan staat oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harvey (Gabriel Macht) te redden. Na zijn opoffering is Samantha (Katherine Heigl) achtergebleven met een grote leegte nu haar mentor er niet meer voor haar is.
  Harvey komt tot het besef dat hij Donna (Sarah Rafferty), de persoon die hem het meest dierbaar is, niet wilt verliezen. Seizoen negen volgt de legendarische advocaat en de operationeel directeur (COO) en hun strijd om het balans te vinden tussen hun relatie en werk. Samen met hun collega’s, Louis Litt (Rick Hoffman), Alex Williams (Dulé Hill), Katrina Bennett (Amanda Schull), en Samantha Wheeler vechten de twee om de reputatie van het bedrijf hoog te houden.

  27,99


  Titel: Suits - Seizoen 9
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000131897262


   

Duik voor de laatste keer in de wereld van de advocatuur. Het advocatuurbedrijf Zane Specter Litt Wheeler Williams uit Manhattan staat oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harv....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top