Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Mondkapjes niet medisch 50 stuks


 • Mondkapjes niet medisch 50 stuks
  Mondkapjes niet medisch 50 stuks Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Voorzien van maar liefst 3 verschillende type absorptie lagen die ervoor zorgen dat deeltjes in de lucht niet in je luchtwegen terecht komen. Andersom voorkomt de masker ook om vochtdeeltjes te verspreiden.Laag 1: Absorbeert vocht uit de ademLaag 2: Filtert bacteriën tijdens het in- en uit ademenLaag 3:Reduceert de blootstelling aan bloed en gevaarlijke vloeistoffen.Gemaakt van niet-geweven stof voor een optimale beschermingMede door het zeer lichte gewicht en hoog draagcomfort, geschikt voor dagelijks gebruikBeschikt over een oorlus waardoor het eenvoudig op te zetten isAluminium neusbrug voor maximale pasvormCE gecertificeerd

  11,99


  Titel: Mondkapjes niet medisch 50 stuks
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9300000002382159


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Voorzien ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top