Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK

L'Immortale


 • L'Immortale
  L'Immortale De Gomorra prequel L’Immortale, de grootste box office hit in Italië, versloeg Frozen 2 tijdens zijn openingsweekend in de Italiaanse bioscopen! Als Ciro di Marzio, bijgenaamd L’Immortale (‘de Onsterfelijke’) de dood dan toch in de ogen kijkt, komen de herinneringen als vanzelf boven. Hij denkt terug aan zijn jeugd en jonge jaren in Napels en aan zijn eerste wapenfeiten als lid van de Camorra.

  Nadat zijn beste vriend Genny hem in de borst schiet, tuimelt Ciro in het donkere water van de Golf van Napels. Terwijl hij steeds dieper wegzinkt, komen herinneringen bij hem naar boven. Vage geluiden dringen door in het ijskoude water, gedempte paniekkreten. Het is 1980. Een verwoestende aardbeving laat gebouwen neerstorten. Onder het puin schreeuwt een pasgeboren baby. Het is Ciro di Marzio, die vanaf die dag bekend staat als ‘de onsterfelijke’.
  Vele jaren later overleeft Ciro zelf het fatale schot. Wat gefluisterd wordt, klopt: niemand en niets kan ‘de onsterfelijke’ doden. Van zijn verleden als een wees tot zijn huidige lot als Baltische banneling, van zijn eerste diefstalletjes tot de bloedige bendeoorlogen, Ciro gaat elke uitdaging aan in een wereld waarin onsterfelijkheid zijn noodlot is. Il Messagero: “Spectaculair, episch en vol onverwachte wendingen.”

  10,99


  Titel: L'Immortale
  Prijs: € 10,99
  Productcode: 9300000001686867


   

De Gomorra prequel L’Immortale, de grootste box office hit in Italië, versloeg Frozen 2 tijdens zijn openingsweekend in de Italiaanse bioscopen! Als Ciro di Marzio, bijgenaamd L’Immortale (‘de Onsterfelijke’) de dood dan toch in de ogen kijkt, kom....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top