Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Mondmasker van Het Maskerhuis - Zacht draagcomfort


 • Mondmasker van Het Maskerhuis - Zacht draagcomfort
  Mondmasker van Het Maskerhuis - Zacht draagcomfort Dit masker is gemaakt van 100% Katoen. Twee-laags bescherming. Supersoft elastiek Draag het masker over de neus én mond. Alleen over de mond is niet effectief. Er is plek in het masker voor een filter. Gebruik een koffiefilter of dubbelgevouwen keukenpapier. Vervang deze na elke draagbeurt. Houd alsnog wanneer dit kan vast aan de 1,5 meter afstand. Al onze maskers zijn gemaakt in Nederland. Onze werkplekken worden regelmatig gedesinfecteerd en onze medewerkers werken conform de richtlijnen van het RIVM. De maskers zijn niet geschikt voor medisch gebruik maar wel beschermend. We raden het aan om de maskers eerst te wassen voor het gebruik. Idealiter was je je mondmasker op 90 graden. Je kan je masker ook op 60 graden wassen maar dan moet je het masker nadien ook nog strijken om er zeker van te zijn dat alle virusdeeltjes dood zijn. Je moet er uiteraard altijd de filter uithalen, als die erin zit, voor je je masker wast. Wassen kan je blijven doen op voorwaarde dat de stof van goede kwaliteit blijft. De einddatum moet dus zelf goed in het oog gehouden worden. Een stoffen mondmasker kan je de hele dag dragen, zolang het niet nat of vuil wordt.

  Katoen is goed wasbaar en perfect voor de mondmaskers. Het elastiek die wij gebruiken is extra soft, wat het dragen van de maskers een stuk prettiger maakt dan andere maskers! Het Maskerhuis is een samenwerking van verschillende Nederlandse kledingmakers. We hebben onze skills nu ingezet om mooie mondmaskers te maken voor iedereen. Al onze maskers zijn lokaal gemaakt en voorzien van een plek voor een filter.

  9,95


  Titel: Mondmasker van Het Maskerhuis - Zacht draagcomfort
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000002500845


   

Dit masker is gemaakt van 100% Katoen. Twee-laags bescherming. Supersoft elastiek Draag het masker over de neus én mond. Alleen over de mond is niet effectief. Er is plek in het masker voor een filter. Gebruik een koffiefilter of dubbelgevouwen keuk....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top