Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Case Logic Era - Laptop Rugzak - 15.6 inch


 • Case Logic Era - Laptop Rugzak - 15.6 inch
  Case Logic Era - Laptop Rugzak - 15.6 inch Deze nieuwe Case Logic Era laptop rugzak is een moderne, stijlvolle rugzak die ideaal is voor studenten en professionals. De minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat je deze laptop rugzak in elke situatie mee kan nemen. Het laptop opbergvak is dik gevoerd, waardoor je zeker weet dat je 15 of 15.6 inch laptop goed beschermd blijft. De Case Logic Era rugzak biedt ook ruimte voor tablets tot 10.5 inch zodat je met volledige uitrusting op pad kan. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor documenten, een koptelefoon en kleine accessoires. Zo kan je een powerbank of mobiele lader eenvoudig opbergen in het snel toegankelijke opbergvak. Handig voor als je vaak reist met de trein!  Aanbevolen door onze specialist!
  Er zijn talloze laptop rugzakken beschikbaar, dus waarom zou je uitgerekend voor de Case Logic Era moeten kiezen vraag je je wellicht af. Het grootste onderscheid tussen deze Era rugzak met vergelijkbare laptop rugzakken van andere merken is terug te zien in de kwaliteit van de materialen, design en details.
  Er is gebruik gemaakt van een gemengde stof en koperen contactpunten wat deze laptop rugzak niet alleen een moderne uitstraling geven, het zorgt er ook voor dat dit een rugzak is die na een jaar intensief gebruik nog steeds in goede staat is.

  Waarom Case Logic?
  Case Logic is al sinds 1984 actief in het maken van draagbare oplossingen voor al jouw elektronica. Deze jarenlange expertise zie je, en voel je terug in alle Case Logic tassen.
  Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Case Logic heeft inmiddels een reputatie opgebouwd dat voor zich spreekt. De praktijk heeft uitgewezen dat Case Logic tassen behoren tot de meest gewaardeerde- en populairste oplossingen door gebruikers voor het vervoeren van hun waardevolle elektronica: van laptops, tot camera's en tablets!

  44,0 19,99


  Titel: Case Logic Era - Laptop Rugzak - 15.6 inch
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000088084918


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top