Flevolamb Flevolamb
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Maoo Premium E-Reader – Extra Groot Beeldscherm +


 • Maoo Premium E-Reader – Extra Groot Beeldscherm +
  Maoo Premium E-Reader – Extra Groot Beeldscherm + Heeft u moeite met het vinden van een goede, betaalbare e-reader? Dan is dit het beste alternatief voor u! Vlotte navigatie, groter beeldscherm en extra toevoegingen
  E-readers worden vaak vergeleken met een Ipad. De processor van een e-reader is niet hetzelfde als die van een ipad en dit is terug te zien in een langzamere navigatie. Door deze vergelijking is er een veel voorkomende klacht ontstaan over e-readers met een lagere prijs, namelijk dat de navigatie erg tegenvalt. Onze e-reader beschikt over een verbeterde processor voor een vlottere navigatie, waardoor u gemakkelijk en met veel plezier kunt lezen. Voor een optimale gebruikservaring zijn er oordopjes toegevoegd en een hoesje, zodat de e-reader van de nodige bescherming is voorzien! Hiernaast heeft de e-reader een extra groot beeldscherm van 7 inch, wat bijdraagt aan meer leesgemak.

  De voordelen van de Maoo E-reader ✔ Vlotte navigatie voor de beste leeservaring ✔ Extra groot 7 inch beeldscherm ✔ Geleverd met oordopjes en hoesje ✔ Licht in gewicht (280 gram) ✔ Op de e-reader staan een aantal boeken, waaronder het populaire boek van Robert Kiyosaki: Rich Dad, Poor Dad! ✔ Groot geheugen van 8GB voor de echt boek liefhebber, lees tot wel 6.000 boeken! ✔ Geleverd met oordopjes, zodat er vanaf de e-reader muziek kan worden beluistert ✔ Sterke batterij met een gebruik van 6 tot 8 uur

  Overige Specificaties
  E-bookformaten: EPUB, PDF, TXT, FB2, PDB
  Videoformaten: MPEG1, MPEG2, MPREG4XVID, DIVX, H.264, H.263, RM/RMVB, MKV, MOV, VOB, FLV
  Muziekformaten: MP3, WMA, AAC, WAV, OGG

  Meer leesgemak voor de liefhebbers van boeken!

  87


  Titel: Maoo Premium E-Reader – Extra Groot Beeldscherm +
  Prijs: € 87,00
  Productcode: 9200000117591680


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top