Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Reymerink Alcohol Podior 80% 5 liter 14331N


 • Reymerink Alcohol Podior 80% 5 liter 14331N
  Reymerink Alcohol Podior 80% 5 liter 14331N Alcohol Podior is een nieuwe benaming voor de vertrouwde alcohol. Desinfectans voor ( huid) oppervlakken, instrumenten en fraisen. Desinfectievloeistof op basis van gedenatureerde ethylalcohol, 80% Dit middel is een gebruiksklare vloeistof die onverdund moet worden gebruikt Desinfectie van de huid Het middel is alleen bestemd voor desinfectie van de blijvend intacte huid, d.w.z. huid die na desinfectie niet geopend of doorboord zal worden. De te desinfecteren huid eerst reinigen en goed afdrogen. Het middel op de te behandelen huid aanbrengen met bijvoorbeeld een celstofdepper. Zoveel van het middel aanbrengen, dat de behandelde huid gedurende de gehele inwerktijd (minimaal 30 seconden) vochtig blijft.
  Vervolgens de huid laten drogen. Minimale inwerktijd: 30 seconden. Desinfectie van harde oppervlakken Dit middel alleen toepassen op kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m2).
  Te behandelen oppervlakken eerst reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.
  Breng het middel met een doekje of prop watten aan op het te behandelen oppervlak en laat +/- 5 minuten inwerken.
  Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat het oppervlak gedurende de gehele inwerktijd tijd nat blijft.
  Hierna met bijvoorbeeld een celstofdoek het oppervlak droogwrijven. inwerktijd: +/- 5 minuten. Desinfectie van instrumenten door middel van dompelen De materialen eerst reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.
  Dompel de materialen vervolgens gedurende +/- 5 minuten in z’n geheel in Alcohol podior 80%.
  Neem hierna met schone handschoenen de materialen uit het desinfectiemiddel en laat ze op een schone plaats drogen. Inhoud: 1 & 5 liter.

  32,95


  Titel: Reymerink Alcohol Podior 80% 5 liter 14331N
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9200000084826541


   

Alcohol Podior is een nieuwe benaming voor de vertrouwde alcohol. Desinfectans voor ( huid) oppervlakken, instrumenten en fraisen. Desinfectievloeistof op basis van gedenatureerde ethylalcohol, 80% Dit middel is een gebruiksklare vloeistof die onver....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top