Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

2 stuks Tuinspiegel Gotische Buitenspiegel, Kerkra


 • 2 stuks Tuinspiegel Gotische Buitenspiegel, Kerkra
  2 stuks Tuinspiegel Gotische Buitenspiegel, Kerkra Duo-pack Gotisch Kerkraam Tuinspiegel | Buitenspiegel | Wandspiegel (per 2 stuks geleverd). Fraaie wandspiegels met gotisch kerkraam design frame, uitermate geschikt als tuinspiegel maar ook binnen te gebruiken. Deze spiegels geven elke muur, schutting of wand een leuke, mooie en decoratieve uitstraling doordat het lijkt of er vensters in bijvoorbeeld je schutting zitten en vergroot daarmee het gevoel van ruimte, zowel binnen als buitenshuis! Bestel er gelijk meerdere van, daarmee vergroot je het effect nog meer (standaard is de levering 2 stuks). Het zwarte frame van de spiegels is gemaakt van kunststof, de spiegel zelf is van glas. De spiegels zijn handig en snel op te hangen dankzij de ophanghaak aan de achterkant. Specificaties:
  34 x 70 cm per stuk
  Frame : Kunststof
  2 stuks Voor het langste behoud van de spiegel is het een goede tip om de spiegel in de zomer buiten te hangen en in de winter naar binnen te halen.

  39,5


  Titel: 2 stuks Tuinspiegel Gotische Buitenspiegel, Kerkra
  Prijs: € 39,50
  Productcode: 9300000002140603


   

Duo-pack Gotisch Kerkraam Tuinspiegel | Buitenspiegel | Wandspiegel (per 2 stuks geleverd). Fraaie wandspiegels met gotisch kerkraam design frame, uitermate geschikt als tuinspiegel maar ook binnen te gebruiken. Deze spiegels geven elke muur, schutt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top