Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tristar PD-8779 - Mobiele Airco - 3-in-1 • Tristar PD-8779 - Mobiele Airco - 3-in-1

  Tristar PD-8779 - Mobiele Airco - 3-in-1 Deze mobiele airconditioner kan door zijn compacte en fraai voorziene design overal worden ingezet waar verkoeling nodig is. Het heeft een laag energieverbruik waardoor hij voorzien is van energielabel A. Het effect is direct merkbaar.
  Als u op zoek bent naar een flexibele airconditioning oplossing voor uw familie, dan is deze airconditioner PD-8779 met een koelcapaciteit van 9000 BTU van Tristar een uitstekende keuze. Deze mobiele airconditioner is specifiek ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Dankzij het compacte ontwerp met wieltjes is het apparaat verrijdbaar en kan het eenvoudig verplaatst worden. Deze airconditioner heeft drie gebruiksstanden; koelen, ontvochtigen en ventileren. Er zijn verschillende ventilatiesnelheden en de temperatuur kan worden aangepast. Deze airconditioner is geschikt voor kamers met een maximale grootte van 80m³. 3-in-1: Cooling, fan & dehumidifying Cooling power: 9000 BTU Cooling capacity: 2.645 kW EER: 2.6 Energy Class A Noise level: 65 dB Dehumidification: 1.2 L/h Room size reach:

  380


  Titel: Tristar PD-8779 - Mobiele Airco - 3-in-1
  Prijs: € 380,00
  Productcode: 9300000002268081


   

Deze mobiele airconditioner kan door zijn compacte en fraai voorziene design overal worden ingezet waar verkoeling nodig is. Het heeft een laag energieverbruik waardoor hij voorzien is van energielabel A. Het effect is direct merkbaar.
Als u op zo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top