Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

GIZMO Kattenspeeltjes Set - 7 Speeltjes - Interact • GIZMO Kattenspeeltjes Set - 7 Speeltjes - Interactieve Kattenhengel, Kattenspeelgoed & Speelmuisjes

  GIZMO Kattenspeeltjes Set - 7 Speeltjes - Interact Wist je dat jonge binnenkatten minstens 30x per dag hun jaaggedrag moeten stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen? Met deze luxe kattenspeeltjes kun je jouw kat telkens weer nieuwe uitdagingen geven. De set bevat 7 geluidmakende speeltjes om op verschillende manieren interactief te spelen: kattenhengel, touwring, speelmuisjes, balletje en gooi- & bijtspeeltjes. Zo blijft het altijd interessant voor jouw dierenvriend en houd je hem in goede gezondheid. De set is het perfecte cadeau voor elke nieuwe kat-eigenaar!

  Gezondheid
  Spelen is voor een kat net zo belangrijk als eten en drinken: het houdt ze gezond. Spelen gaat verveling tegen, het prikkelt zijn natuurlijke jachtinstinct, het houdt zijn spieren en gewrichten gezond, het werkt goed tegen stress en depressie en vermindert gedragsproblemen.

  GIZMO kattenspeeltjes set
  ▶ 7 verschillende speeltjes
  ▶ Mooi eco-vriendelijk design
  ▶ Ratelende binnenzijde
  ▶ Voorkomt verveling
  ▶ Stress-verlagend
  ▶ Interactief & uitdagend
  ▶ Stimuleert jachtinstinct

  Eco-vriendelijk materiaal
  Elk kattenspeeltje is uniek en gemaakt van eco-vriendelijk sisal (agave vezels) dat natuurlijk, sterk en duurzaam is. Hierdoor kan jouw kat lang plezier hebben van de speeltjes. De 7 traditionele kattenspeeltjes komen in milieuvriendelijke verpakking om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

  Tips
  ➜ Vroeg in de ochtend of 's avonds zijn kittens en katten het actiefst. Speel met je kat voordat je naar bed gaat. Zo zal hij samen met jou klaar zijn om te gaan slapen.
  ➜ Speeltjes zijn leuk, maar katten vermaken zich het meest door er samen interactief mee te spelen. Het is de beste manier om je kat te laten reageren op je aansporingen. Zorg ervoor dat je kat altijd speeltjes rondom zich heeft, maar houd er enkele voor wanneer je met hem alleen speelt. Zo zullen zij een bijzondere waarde krijgen.
  ➜ Plan minstens twee goede speelsessies per dag. Geef niet op als je kat niet direct interesse toont maar blijf de momenten aanbieden. Jonge binnenkatten moeten hun jaaggedrag tot 30 keer per dag stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen. Dit verminderd als je meerdere katten hebt en als ze graag elkaar achternazitten of als uw kat ouder en minder actief wordt.
  ➜ Je krijgt de aandacht van je kat als je zijn prooien van dichterbij bekijkt. Een kat is veel geïnteresseerder in een speeltje als het onder een bank of kast beweegt, als het verborgen is onder een tapijt of als het snelle bewegingen maakt. Zorg dat het speeltje zich gedraagt als een muis!
  ➜ Kattenkruid kan je speelsessies extra dynamisch maken. Vul een zakje met kattenkruid en doe de speeltjes erin, even schudden en een nacht laten liggen. De volgende dag zal je kat de speeltjes nog aantrekkelijker vinden!

  Specificaties
  ✔ Inhoud verpakking: 1x kattenhengel met muis, 1x touwring met muis, 2x speelmuisjes, 1x balletje en 2x gooi- & bijtspeeltjes.
  ✔ Merk: GIZMO
  ✔ Materiaal: Eco-vriendelijk Sisal
  ✔ Kleur: Rood-wit, Bauw-oranje, Jure, Beige
  ✔ Gewicht: 0,25 Kilogram
  ✔ Afmetingen verpakking: 41 x 17 x 5 cm

  Bestel de kattenspeeltjes set nu en geef je kat uitdagend plezier!

  34,95


  Titel: GIZMO Kattenspeeltjes Set - 7 Speeltjes - Interact
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000001806336


   

Wist je dat jonge binnenkatten minstens 30x per dag hun jaaggedrag moeten stimuleren om hun jachtinstinct te bevredigen? Met deze luxe kattenspeeltjes kun je jouw kat telkens weer nieuwe uitdagingen geven. De set bevat 7 geluidmakende speeltjes om op....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top