AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BLACK+DECKER ST182320-QW Grastrimmer – 18V - 25cm • BLACK+DECKER ST182320-QW Grastrimmer – 18V - 25cm – automatische draadtoevoer

  BLACK+DECKER ST182320-QW Grastrimmer – 18V - 25cm Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

  Van trimmen tot kanten snijden, klaar voor de perfecte afwerking. Trim volledig snoerloos de moeilijk bereikbare plaatsen in je tuin met de BLACK+DECKER ST182320-QW Grastrimmer. Waarvoor is de grastrimmer geschikt? Je kan met de ST182320-QW grastrimmer eenvoudig gras rond bomen en tuinmeubels trimmen. De krachtige 18V Lithium-ion batterij en 25cm maaibreedte maken de grastrimmer ideaal voor het trimmen van middelgrote tuinen. Voordelen AFS®: Automatische draadtoevoer systeem, houdt de draad op de juiste lengte en bespaart je tijd en moeite. 18V en 25cm snijbreedte is de perfecte combinatie voor het trimmen van middelgrote tuinen. Lichtgewicht Strimmer met 3.5Kg voor een betere wendbaarheid en controle tijdens het trimmen. Graskantgeleider: trim perfect rond muren, planten en bloemperken zonder de machine of draad te beschadigen. Geen kans op het doorsnijden van een snoer en geen schadelijke uitlaatgassen. Trim ‘n’ Edge® - Schakel snel om tussen trimmen en graskanten knippen. Wat heb je zelf nodig? Deze trimmer werkt op een accu. Zorg dat de accu na gebruik steeds opgeladen wordt, zo staat hij altijd klaar voor de volgende trimbeurt. Technische Specificaties Gesnoerd: Nee Tuinoppervlakten: Middelgrote tuinen Snijbreedte: 25cm Vermogen: 18V Lithium-ion Accucapaciteit: 2.0Ah Laadtijd: 3-4 uren Kantengeleider: Ja Tweede handgreep: Ja Aanpasbaar handvat: Nee Telescopische steel: Ja Doorvoer systeem: Automatisch Geluidsvermogen: 90db Gewicht: 3.5kg Spoel: A6481-XJ Accu: BL2018-XJ Wat zit er in de verpakking? ST182320 Grastrimmer Handleiding Spoel en draad Één 18V 2.0Ah accu Lader Garantie Er zit standaard twee jaar garantie op jouw BLACK+DECKER producten Accessoires Indien je spoel op is, kan je hem in enkele seconden gemakkelijk vervangen door de BLACK+DECKER A6481-XJ spoel en draad Een extra accu nodig? Met de BLACK+DECKER BL2018-XJ 18v 2.0ah Lithium-ion accu heb je altijd een reserve accu op zak, en kan je blijven doorwerken als je eerste accu zou uitvallen. Onderhoud Reinig de trimmer na gebruik steeds met een zachte borstel zodat er geen resterend vuil of gras overblijft. Dit zorgt voor een langere levensduur en een steeds optimale werking van het gereedschap. Veiligheid Het is altijd aangeraden om een veiligheidsbril en beschermende kledij te dragen tijdens het trimmen van gras, zo worden letsels voorkomen. Zorg ervoor dat de machine altijd is uitgeschakeld wanneer je onderdelen vervangt. Verwijder uit zekerheid de accu of trek het snoer uit het stopcontact. Tips & Tricks De graskanten trimmen is vaak één van de vervelendste klussen bij gazononderhoud. Kies daarom een grastrimmer die goed in de hand ligt. Bescherm je ogen en handen, draag daarom altijd veiligheidsmateriaal tijdens het trimmen van je tuin. Trim de kanten niet té kort om geen bruine afboording te krijgen.

  79,99 79,99


  Titel: BLACK+DECKER ST182320-QW Grastrimmer – 18V - 25cm
  Prijs: € 79,99
  Productcode: 9200000075776982


   

Accu Platform: Dit artikel is onderdeel van een accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu(s) uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

Van trimmen tot kanten snijden,....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top