Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Top 40 Hitdossier - Rock


 • Top 40 Hitdossier - Rock
  Top 40 Hitdossier - Rock Op hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan 55 jaar Top 40 heeft veel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans een feest der herkenning zijn en voor anderen misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.
  Op de 4-CD Box Top 40 Hitdossier – Rock staan de grootste, enige echte originele Top 40 hits van de grootste rock-acts waarvan veel van eigen bodem zoals GOLDEN EARRING, KENSINGTON, ANOUK, DI-RECT, WITHIN TEMPTATION, KANE en HERMAN BROOD.

  Maar natuurlijk ontbreken ook alle stevige classics van de buitenlandse acts niet. MEAT LOAF, STATUS QUO, TOTO SANTANA, P!NK, SURVIVOR LENNY KRAVITZ, IMAGINE DRAGONS, NAZARETH, SIMPLE MINDS, ELO en ONEREPUBLIC, ze staan er allemaal op.

  Top 40 Hitdossier – Rock, is alleen voor “echte mannen” en dus ook ideaal voor Vaderdag.

  14,99


  Titel: Top 40 Hitdossier - Rock
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000000957595


   

Op hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan 55 jaar Top 40 heeft veel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans een feest der herkenning zijn en voor anderen misschien....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top