Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Windows 10 Mini PC, PC box met Intel Celeron J345


 • Windows 10 Mini PC, PC box met Intel Celeron J345
  Windows 10 Mini PC, PC box met Intel Celeron J345 De Morefine Windows 10 Mini PC met Intel Celeron J3455-processor, 8 GB RAM en 128 GB M2 SSD is een perfecte keuze voor 4K-video's, home entertainment, kantoorwerk, vergaderruimte of zelfs games. Deze krachtige Mini PC-box heeft een compact en modern ontwerp dat ruimte bespaart en een opgeruimde, opgeruimde omgeving biedt.
  Functies en functies van de Mini PC Windows 10:

  Mini maar volledig functioneel
  De Windows 10 pc-box biedt hetzelfde besturingssysteem en dezelfde hoogwaardige configuratie die u van een traditionele desktopcomputer of laptop kunt verwachten, maar met een veel compacter en draagbaar formaat.
  Krachtiger, maar toch koelere draaiende processor
  De Mini PC wordt aangedreven door een Intel Celeron J3455-processor, een quad-core 64-bit x86 desktop-microprocessor die door Intel in 2016 is geïntroduceerd. De processor is gebaseerd op Goldmont-microarchitectuur en is vervaardigd volgens een 14 nm-proces. De chip werkt op 1,5 GHz met een burst-frequentie van 2,3 GHz en heeft een TDP van 10 W.
  een krachtigere, maar koelere draaiende processor.
  8 GB RAM, 128 GB SSD
  Uitgerust met 8 GB RAM, biedt de Intel Mini PC hogere snelheid en een betere bedieningservaring. De 128 GB M2 SSD biedt u meer opslagruimte en supersnelle lees- / schrijfsnelheid (de M.2 is 10 keer sneller dan een normale SSD omdat het een directer pad naar uw CPU gebruikt en de South Bridge omzeilt.)
  Doe meer met minder
  De Mini PC Windows 10 is compact van formaat en gemakkelijk te demonteren en te dragen. Het kan eenvoudig worden aangesloten op verschillende apparaten via de HDMI-poort en VGA-poort. De Mini-PC kan ook worden geïnstalleerd op de achterkant van de monitor of tv met de Vesa-montagekit.
  Stabiele en snelle wifi-verbinding
  De pc-stick ondersteunt 2,4 GHz / 5 GHz 802.11a / b / g / n dual-band wifi-verbinding, samen met de nieuwe anti-interferentie-antenne, voor een stabiele, veilige en snelle overdracht. De Mini PC biedt ook Gigabit Ethernet- en Bluetooth 4.0-verbindingen.
  Windows 10 Mini PC
  Vooraf geïnstalleerd met Windows 10 64bit OS
  2 jaar garantie

  Goed om te weten

  1) Een toetsenbord en muis zijn niet inbegrepen

  2) De Compute Stick beschikt niet over een cd/dvd speler

  3) Systeemtaal: Engels, andere talen kunnen worden gedownload en worden toegevoegd nadat de Mini PC is geconfigureerd.

  269


  Titel: Windows 10 Mini PC, PC box met Intel Celeron J345
  Prijs: € 269,00
  Productcode: 9200000127636587


   

De Morefine Windows 10 Mini PC met Intel Celeron J3455-processor, 8 GB RAM en 128 GB M2 SSD is een perfecte keuze voor 4K-video's, home entertainment, kantoorwerk, vergaderruimte of zelfs games. Deze krachtige Mini PC-box heeft een compact en m....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top