Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Magnetisch Vliegengordijn - 100x210 cm - Zwart


 • Magnetisch Vliegengordijn - 100x210 cm - Zwart
  Magnetisch Vliegengordijn - 100x210 cm - Zwart De FROYS deurhor deluxe is hét vliegengordijn die niet openwaait! Daarbij komt dat deze hor huisdier vriendelijk is, zelfs als je huisdier er enthousiast doorheen vliegt. Hij is tweedelig en eenvoudig op te hangen doormiddel van klittenband en spijkers (zie productfoto's).

  Met de FROYS magnetische hor houd je ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kun je binnen toch genieten van de frisse lucht van buiten. De magnetische klamboe werkt door middel van weggewerkte magneten over de gehele lengte en hierdoor kun je door de hordeur lopen zonder handen te gebruiken. Binnen enkele seconden sluit de hor zich weer helemaal af.

  VOORDELEN: Verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze hor is gemakkelijk te monteren op iedere deurkozijn. Past op alle standaard deuren en kozijnen in zowel aluminium als hout. Van onder tot boven weggewerkte magneten in een zoom, sluit snel en licht. Eenvoudige installatie doormiddel van klittenband en zwarte of witte punaises. Bovenzijde is 1 vast gedeelte wat het bevestigen makkelijker maakt. Ideaal voor het balkon, patio deur, (vakantie) woning of Caravan.

  17,99


  Titel: Magnetisch Vliegengordijn - 100x210 cm - Zwart
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000003088760


   

De FROYS deurhor deluxe is hét vliegengordijn die niet openwaait! Daarbij komt dat deze hor huisdier vriendelijk is, zelfs als je huisdier er enthousiast doorheen vliegt. Hij is tweedelig en eenvoudig op te hangen doormiddel van klittenband en spijk....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top