Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Canon PowerShot SX530 HS - Zwart


 • Canon PowerShot SX530 HS - Zwart
  Canon PowerShot SX530 HS - Zwart Gebruik de camera met 50x zoom om elk avontuur vast te leggen en te delen

  Leg elke gebeurtenis supergedetailleerd vast met een camera met 50x zoom voor makkelijk opnemen en delen. Profiteer van het gebruiksgemak of verbeter je fotografische vaardigheden en laat je creativiteit spreken met creatieve controle.
  Voordelen

  - Eén compacte camera met 50x zoom voor elke opnamesituatie
  - Resultaten van hoge kwaliteit die je vol trots kunt delen
  - Maak eenvoudig verbinding via Wi-Fi met NFC
  - Leg eenvoudig alle mooie foto's en Full HD-video's vast
  - Experimenteer met creatieve modi en handmatige bediening

  Overal en altijd van elk detail opnamen maken

  Leg alles vast, van uiterst gedetailleerde close-ups op afstand tot fantastische groepsfoto's en adembenemende landschappen met deze compacte bridgecamera. De enorme 50x optische zoom is ondergebracht in een compacte, lichte camera die je altijd en overal kunt meenemen.

  Altijd scherpe resultaten

  Nu hoef je je geen zorgen meer te maken dat camerabewegingen je resultaten beïnvloeden, dankzij de Intelligent Optical Image Stabilizer. Deze camera corrigeert automatisch en garandeert scherpe en gedetailleerde foto's en video's, zelfs als je opnamen maakt met volledige zoom of zonder statief bij weinig licht.

  Makkelijk verbinding maken via Wi-Fi

  Geniet van de vrijheid van Wi-Fi. Upload foto's en films naar sociale netwerken, rechtstreeks vanaf de camera, of breng ze met NFC over naar je smartphone or tablet. Gebruik de speciale smart device-app om de camera vanaf je smartphone op afstand te bedienen en maak eenvoudig back-ups naar pc's, smartphones of de cloud met Image Sync. Bij gebruik van een Canon Connect Station kun je samen met vrienden en familie genieten van je foto's en video's op een HD-TV. Ook kun je ze eenvoudig delen via sociale-mediasites en onlinealbums zoals irista.

  Houd moeiteloos je onderwerp binnen het kader

  Het is nu heel eenvoudig je onderwerpen op afstand bij krachtige zoom binnen het kader te houden. Met één druk op de knop zoomt Zoom Framing Assist snel uit op de scène, zodat je het onderwerp kunt terugvinden. Zodra je de knop loslaat, zoomt de camera weer in. Verbeterde Auto-modus zoomt automatisch uit als het onderwerp uit het kader beweegt en helpt je om het onderwerp op een vooraf ingestelde grootte te houden.

  Heldere opnamen onder alle lichtomstandigheden

  Je opnamen zijn precies zoals je ze herinnert, zowel overdag als 's nachts. Canon's HS System geeft zelfs bij weinig licht helderdere resultaten, zodat je eenvoudig zonder flitser of statief de sfeer van alle mooie momenten kunt vastleggen. Met 16 Megapixel profiteer je van uitzonderlijke kwaliteit, gedetailleerde beelden en prints van posterformaat.

  Verbluffende opnamen zonder moeite

  Het maken van fantastische foto's en video's is heel eenvoudig met Smart Auto, die in iedere situatie automatisch de perfecte camera-instellingen voor je kiest. Hybrid Auto maakt een leuke videosamenvatting in HD (720p) van de opnamen die je overdag hebt gemaakt.

  Realistische video's binnen handbereik

  Het maken van fantastische video's is eenvoudig. Met één druk op de knop maak je prachtige Full HD-video's bij 30 fps met stereogeluid. Dankzij Intelligent Image Stabilizer kun je opnamen maken terwijl je beweegt en toch prachtige, scherpe resultaten behalen.

  Verbeter je creatieve vaardigheden

  Verras je familie en vrienden met je creatieve flair. Experimenteer met de Volledig handmatige bediening met het licht dat de camera binnenkomt om je creatieve vaardigheden te verbeteren. Of gebruik Creative Shot om op intelligente wijze vijf extra beelden van het oorspronkelijke onderwerp vast te leggen met verschillende artistieke effecten.

  Leg altijd de mooiste momenten vast

  Het leven gaat snel. Mis geen enkel mooi moment meer en leg adembenemend snelle actiemomenten vast met deze uiterst responsieve camera met een functie voor High-Speed Burst-opnamen.

  Comfortabele, stabiele opnamen

  De verfijnde ergonomische grip is zo ontworpen dat je profiteert van stabielere opnamen bij volledig inzoomen en langer moeiteloos opnamen kunt maken

  349,0 227,24


  Titel: Canon PowerShot SX530 HS - Zwart
  Prijs: € 227,24
  Productcode: 9200000038455487


   

Gebruik de camera met 50x zoom om elk avontuur vast te leggen en te delen

Leg elke gebeurtenis supergedetailleerd vast met een camera met 50x zoom voor makkelijk opnemen en delen. Profiteer van het gebruiksgemak of verbeter je fotografische vaardi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top