Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon PowerShot G9X Mark II - Zwart


 • Canon PowerShot G9X Mark II - Zwart
  Canon PowerShot G9X Mark II - Zwart De Canon Powershot G9 X Mark II is een krachtige compactcamera in zakformaat. Met maar liefst 8 foto’s per seconde blinkt de camera uit in snelheid. Door de slimme beeldstabilisatie maak je perfecte opnames zonder trillingen. Door de 3x optische zoom is de camera geschikt voor zowel portretten of prachtige landschapopnames. Maak zonder problemen fraaie Full HD films die je direct via wifi kan delen met al je vrienden. Via NFC koppel je de Canon Powershot G9 X Mark II binnen enkele tellen met al je smartapparaten.

  Plus- en minpunten van de Canon Powershot G9 X Mark II
  Deel je foto’s direct via wifi en NFC
  Mis niets meer door de 8 beelden per seconde
  Full HD video
  1 inch sensor met 20.2 megapixel
  Niet stof- en waterdicht

  Videofilms van professionele kwaliteit
  Laat je filmtalent de vrije loop in schitterende Full HD-films; de DIGIC 7 volgt het onderwerp nog beter en zorgt ervoor dat niets de camera ontgaat, van grote, plotse bewegingen tot de kleinste verandering in een gelaatsuitdrukking.
  Een berg beklimmen, een stad verkennen, je hoeft niet meer te blijven staan om adembenemende opnames te maken. De dynamische beeldstabilisatie van Canon corrigeert trillingen van de camera automatisch, zodat je ook in beweging vanuit elke hoek opnames kunt maken. Unieke creaties liggen binnen handbereik, want de PowerShot G9 X Mark II werd uitgerust met een Time-Lapse-functie met diverse instellingen die je totale creatieve controle geven.

  Een krachtpatser in zakformaat
  De PowerShot G9 X Mark II biedt verrassende prestaties in een minimalistisch retro design, met een elegante en compacte aluminium behuizing – 25 % kleiner dan de PowerShot G7 X Mark II. Met zijn gewicht van nauwelijks 206g past hij perfect in je zak. Het intuïtieve LCD-aanraakscherm geeft je volledige controle over en toegang tot de instellingen zonder grote knoppen. Bovendien heb je met de Lens Control Ring nog meer controle over diafragma, sluitersnelheid en zoom.

  Blijf in contact en deel je creaties
  De wifi-knop brengt connectiviteit binnen handbereik, zo blijf je altijd in contact met vrienden en familie. Met dynamische NFC kun je de camera snel aan compatibele slimme apparaten koppelen, inclusief het Canon Connect Station, om bestanden door te sturen en foto’s en video’s veilig op te slaan en gemakkelijk te delen. De PowerShot G9 X Mark II is bovendien Bluetooth-compatibel, zodat je een constante cameraverbinding kunt aanhouden om je foto’s te bekijken en te delen via een smartphone of tablet, ook als je de camera al hebt opgeborgen. Dankzij deze functie kun je je smartphone ook gebruiken voor Wireless Remote Shooting om groepsfoto’s of selfies te maken. Dankzij de USB-lader kun je de camera probleemloos opladen, waar je avontuur je ook brengt.

  In de doos bij de Canon Powershot G9 X Mark II
  Accu NB-13L
  Acculader CB-2LHE
  AC kabel
  Draagriem WS-DC12
  Handleiding

  455,0 315


  Titel: Canon PowerShot G9X Mark II - Zwart
  Prijs: € 315,00
  Productcode: 9200000073444393


   

De Canon Powershot G9 X Mark II is een krachtige compactcamera in zakformaat. Met maar liefst 8 foto’s per seconde blinkt de camera uit in snelheid. Door de slimme beeldstabilisatie maak je perfecte opnames zonder trillingen. Door de 3x optische zoom....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top