Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG


 • Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG
  Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG Geniet van de zon en galekker naar buiten. Als het hoogzomer is, kan het ook te warm zijn om in de zon te zitten. Zoek dan deverkoeling van de schaduw op. Deze parasol bestaat uit een aluminium paal met metalen baleinen en heeft een doek van polyester. 300 cm. De stokdikte van deze parasol is 48 mm. + Nu ook geleverd met deze ronde parasolvoet van 25 kg. Gemaakt van beton. De stalen buis is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot 48mm. De paal van de parasol wordt vastgezet in de parasolvoet door middel van een draaiknop. Wordt geleverd met kunststof verstelringen zodat uw parasol altijd recht in de voet staat. Laat die zomer maar lekker lang duren. + HELLO SUMMER!
  Het belooft weer een warme zomer te worden en een beetje verkoeling bij veel zonneschijn is zeker geen overbodige luxe. Gelukkig kun jij tijdens de tropische dagen heerlijk buiten genieten onder je parasol in de tuin, op je terras of op je balkon. Een verfrissend drankje past hier natuurlijk perfect bij en daarom ontvang je tijdelijk bij een bestelling van onze 25kg voet gratis onze eigen ontworpen, originele Actievlag Zomerviltjes! Deze vrolijke viltjes zorgen hopelijk voor nog meer plezier en genot onder de parasol en voorkomen in ieder geval die ellendige kringen op de tafel ;) It’s Summer Time!!

  119


  Titel: Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG
  Prijs: € 119,00
  Productcode: 9200000096848667


   

Geniet van de zon en galekker naar buiten. Als het hoogzomer is, kan het ook te warm zijn om in de zon te zitten. Zoek dan deverkoeling van de schaduw op. Deze parasol bestaat uit een aluminium paal met metalen baleinen en heeft een doek van polyest....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top