Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG + Berschermho


 • Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG + Berschermho
  Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG + Berschermho Zeer fraaie parasol met een diameter van 300 cm. Kleur antraciet. In- en uitklapbaar via een handig draaimechanisme. + Nu ook geleverd met deze ronde parasolvoet van 25 kg. Gemaakt van beton. De stalen buis is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot 48mm. De paal van de parasol wordt vastgezet in de parasolvoet door middel van een draaiknop. Wordt geleverd met kunststof verstelringen zodat uw parasol altijd recht in de voet staat. Laat die zomer maar lekker lang duren. + De beschermhoezen van Actievlag.nl zijn vervaardigd van stevig, vormvast en kreuk-bestendig polyester. De hoezen zijn weersbestendig en beschermen uw parasol tegen de natuurelementen en vuil, zodat ze langer mooi blijven en u er langer van kunt genieten. Tevens voorzien van koord om de onderkant goed af te sluiten. + HELLO SUMMER!
  Het belooft weer een warme zomer te worden en een beetje verkoeling bij veel zonneschijn is zeker geen overbodige luxe. Gelukkig kun jij tijdens de tropische dagen heerlijk buiten genieten onder je parasol in de tuin, op je terras of op je balkon. Een verfrissend drankje past hier natuurlijk perfect bij en daarom ontvang je tijdelijk bij een bestelling van onze 25kg voet gratis onze eigen ontworpen, originele Actievlag Zomerviltjes! Deze vrolijke viltjes zorgen hopelijk voor nog meer plezier en genot onder de parasol en voorkomen in ieder geval die ellendige kringen op de tafel ;) It’s Summer Time!!

  124,99


  Titel: Parasol Ø 300 cm + Parasolvoet 25 KG + Berschermho
  Prijs: € 124,99
  Productcode: 9200000096848667


   

Zeer fraaie parasol met een diameter van 300 cm. Kleur antraciet. In- en uitklapbaar via een handig draaimechanisme. + Nu ook geleverd met deze ronde parasolvoet van 25 kg. Gemaakt van beton. De stalen buis is geschikt voor parasols met een stok....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top