Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Wasbare Mondkapje van katoen met nano-silver filte


 • Wasbare Mondkapje van katoen met nano-silver filte
  Wasbare Mondkapje van katoen met nano-silver filte Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: Dit betreft een 100% katoenen wasbare mondmasker en is niet medisch. Vanaf 1 juni is het verplicht om in het OV een mondmasker te dragen. Dit mondmasker is hiervoor geschikt, echter houd u rekening ermee dat het masker niet Corona proof is. Dit mondmasker is gemaakt van 100% katoen met een o-silver fabric dat tot 94% van de stof deeltjes kan tegen houden en is waterafstotend. Het wasbare mondkapje met o-silver filter van Beschermingsmaskers.nl (powered by Elite Parts) is wasbaar op 40-60 graden. Het masker is dus voor langere tijd te gebruiken, na het wassen kan deze weer steeds opnieuw gebruikt worden. Belemmert de ademhaling niet en is erg huidvriendelijk. De afmeting van het masker is 15x 14 cm en hierdoor universeel en geschikt voor vrijwel elk gezicht. Bevestiging middels elastieken achter de oren.

  Specificaties
  ⚬ Afmeting: 15 x 14 cm
  ⚬ Kleur: zwart
  ⚬ Materiaal: 100% katoen met silver-o filter
  ⚬ Waterafstotend
  ⚬ Wasbaar: Ja, op 40-60 graden
  ⚬ Maat: Universeel
  ⚬ Medisch: Nee

  3,49


  Titel: Wasbare Mondkapje van katoen met nano-silver filte
  Prijs: € 3,49
  Productcode: 9300000003007187


   

Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: Dit betreft e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top