Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Fujitsu fi-7140 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart, W


 • Fujitsu fi-7140 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart, W
  Fujitsu fi-7140 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart, W - Efficiënt. Scan allerlei soorten papieren documenten met behulp van toonaangevende technologie
  - Compact. Geschikt voor bureaus en toonbanken voor directe documentvastlegging en transacties
  - Automatisch. Ga eenvoudig van analoog naar digitaal met de knoppen op het gebruikerspaneel
  - Intuïtief. PaperStream Capture en PaperStream IP voor het hoogwaardig scannen van meerdere documenten tegelijkertijd en beeldopschoning

  Uitzonderlijke prestaties beginnen bij betrouwbare, compacte hardwaretechnologie met automatische ondersteuning op basis van intuïtieve processen
  Met de slanke en compacte fi-7140- en fi-7240 desktopscanners van Fujitsu kunt u de content uit papieren documenten samenvoegen met digitale content.
  - Profiteer van de geweldige kwaliteit die u met automatische documentvastlegging kunt bereiken
  - Vergroot de reikwijdte van aan documentbeheer gerelateerde activiteiten, zoals facturering en orderverwerking, archivering en workflowmanagement
  - Deze oplossing voor documentvastlegging is naadloos te integreren in bestaande en nieuwe taken, zoals de huidige postafleveringsmethoden of het aanpakken van issues met betrekking tot regelgeving

  Deze betrouwbare scanoplossingen zijn ontwikkeld voor naadloze integratie
  De fi-7140 en fi-7240 bieden bedrijven probleemloze documentvastlegging voor werkgroepen en afdelingen. Deze robuuste scanners zijn eenvoudig in te stellen, intuïtief in gebruik en probleemloos in onderhoud dankzij vervangbare onderdelen en eenvoudige reinigingsroutines. Zowel de hardware als de PaperStream-software zijn voorzien van de nieuwste fi Series-technologie.

  Voor optimale integratie – stel bedrijfsbreed routines in
  Definieer routines voor informatieverwerking en simuleer papiergebaseerde processen met PaperStream Capture. Koppel deze routines vervolgens aan het intuïtieve gebruikerspaneel op de voorkant van de scanner en activeer deze direct wanneer relevante documenten moeten worden vastgelegd.

  Beheer vanaf één locatie
  Met Scanner Central Admin-software kunt u Fujitsu-scanners, scanprofielen en routines instellen, gedistribueerd, beheerd en onderhouden vanuit één locatie, zodat de scanneruitvaltijd op het volledige systeem wordt geminimaliseerd.

  Verbeterde verwerking van gemengde documentbatches en continu ononderbroken scannen
  Het belangrijkste element van deze scanners is de uitstekende papierinvoer: ze kunnen gemengde batches scannen met een dikte van 27 tot 413 g/m2. Om het oorspronkelijke document te beschermen, zijn de scanners voorzien van een papierbeschermingsfunctie die het papieren document in de gaten houdt en automatisch met de papierinvoer stopt wanneer er onregelmatigheden worden gedetecteerd.

  Bij het scannen van gemengde batches worden documenten met verschillende afmetingen, vormen, oppervlakken en dikten gegroepeerd en in een en dezelfde batch verwerkt, waarbij de rollen van het scheefheidsreductiemechanisme voorkomen dat scheve documenten een nadelige invloed hebben op de resterende vellen. Op deze manier wordt elk document moeiteloos zeer nauwkeurig vastgelegd zonder kreuken of beschadigingen.

  Beide scannermodellen hebben een ultrasone sensor die nauwkeurig meerdere papierlagen detecteert wanneer er tegelijkertijd twee of meer vellen in de scanner worden ingevoerd. Dankzij de intelligente functie voor multi-invoer kunnen er parameters voor het scannen van documenten worden toegepast. Zo kunt u instellen dat de sensoren toegevoegde bijlagen, zoals plaketiketten of items met een bijgevoegde foto, helpen identificeren en negeren om verstoring van het scanproces te voorkomen.

  Geïntegreerde flatbed voor nog meer scanmogelijkheden
  De fi-7240 heeft een ultrasnelle geïntegreerde flatbedmodule voor het scannen van verschillende documenttypen, zoals gebonden, geniete of kwetsbare documenten.

  Fujitsu ontwikkelt beste scannerstuurprogramma en software voor het vastleggen/verwerken van afbeeldingen in zijn klasse

  PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
  PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de fi-7140 en fi-7240-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

  PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en beperkte gebruikersfouten.

  Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.

  PaperStream Capture – verbeterd vastleggen
  PaperStream Capture is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor vastleggen waarmee gebruikers moeiteloos scanroutines kunnen
  maken. Deze routines bevatten alle instellingen en de configuratie die nodig zijn om het scanproces te regelen, vanaf het scannen tot het versturen van de afbeeldingen naar de gedefinieerde workflow van de gebruikers of bedrijven.

  Wanneer de profielen zijn gemaakt, kunnen deze met één klik op de knop worden uitgevoerd. De profielen die het meest worden gebruikt kunnen zelfs met de scanknop op het voorpaneel van de fi-7140 en fi-7240-scanner worden verbonden om zo het hele scanproces te stroomlijnen.

  670


  Titel: Fujitsu fi-7140 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart, W
  Prijs: € 670,00
  Productcode: 9200000047606897


   

- Efficiënt. Scan allerlei soorten papieren documenten met behulp van toonaangevende technologie
- Compact. Geschikt voor bureaus en toonbanken voor directe documentvastlegging en transacties
- Automatisch. Ga eenvoudig van analoog naar digitaal me....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top