Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

HP OfficeJet Pro 8025 - All-In-One-Printer


 • HP OfficeJet Pro 8025 - All-In-One-Printer
  HP OfficeJet Pro 8025 - All-In-One-Printer Deze HP OfficeJet Pro 8025 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik of voor een klein tot middelgrote kantoorruimte. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk printen, kopiëren en scannen. Met de 4-in-1 kun je naast dubbelzijdig printen ook enkelzijdig kopiëren/scannen met behulp van ADF (automatische documentinvoer) én is er de optie om te faxen. Met de alleskunner werk je daarnaast snel: de afdruksnelheid bedraagt 20 zwart/wit- en 10 kleurenpagina’s per minuut en dankzij de invoercapaciteit van 225 pagina’s kun je aan één stuk door printen zonder papier te hoeven wisselen. Het bedienen van de printer gaat gemakkelijk met het 5,6 cm grote kleurenscherm of op afstand via een draadloze verbinding met verschillende smart devices.

  Kenmerken van de HP OfficeJet Pro 8025: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … kan faxen! ✔ … kan automatisch dubbelzijdig printen. ✔ … beschikt over een automatische documentinvoer (ADF). ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges.

  ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.


  De meegeleverde cartridges zijn setupcartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan.


  Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen.


  De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.


  Bijpassende inktcartridges: HP 912 inktcartridges.


  Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

  160,89


  Titel: HP OfficeJet Pro 8025 - All-In-One-Printer
  Prijs: € 160,89
  Productcode: 9200000108424354


   

Deze HP OfficeJet Pro 8025 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik of voor een klein tot middelgrote kantoorruimte. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk printen, kopiëren en scannen. Met de 4-in-1 kun je naast ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top