Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Xbox One X 1TB-console - Cyberpunk 2077 Limited Ed • Xbox One X 1TB-console - Cyberpunk 2077 Limited Edition-bundel

  Xbox One X 1TB-console - Cyberpunk 2077 Limited Ed Koop de Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition-bundel en kruip in de huid van een huurling in de stad, uitgerust met cybernetische verbeteringen in een enorme, voortdurend evoluerende open wereld. Ontvang de full-gamedownload digitaal van Cyberpunk 2077 (beschikbaar op 17 september 2020), plus de eerstvolgende uitbreidingsrelease, op een 1TB limited edition-console waarin texturen, gloeiende elementen, heldere panelen en kleurverschuivingseffecten zijn verwerkt voor een betere beleving van de levendige grit en technische verbeteringen van Night City. Leg de hand op de Cyberpunk 2077 Limited Edition draadloze controller met een half natuurlijk, half cyberverbeterend ontwerp en een Xbox Game Pass Ultimate-proefperiode van 1 maand met Xbox Live Gold, zodat je console online multiplayer kunt spelen met vrienden.

  De Xbox One X 1TB-console - Cyberpunk 2077 Limited Edition-bundel bestaat uit:
  Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition-console met verticale standaard; Limited edition draadloze controller; Proefperiode van 1 maand voor Xbox Game Pass Ultimate. De volledige game-download van Cyberpunk 2077 en de eerste uitbreiding. Let op: Bij aankoop van de console zit de download code voor Cyberpunk 2077 in de doos. Deze kan direct geactiveerd worden op je Xbox account. Zodra de code geactiveerd is, kan je het spelen op de release datum van Cyberpunk 2077, 17 september 2020. Stap in de toekomst op Xbox One X
  Kruip in de huid van een huurling in de stad met een limited edition-console die kenmerken heeft van stedelijk verval en de levendige technologie van Night City met gloeiende elementen, heldere panelen, kleurverschuivingseffecten en texturen.

  Profiteer van Xbox Game Pass Ultimate
  Krijg onbeperkte toegang tot meer dan 100 volledig nieuwe games inclusief proefversie van 1 maand van Xbox Game Pass Ultimate.

  De krachtigste console ooit
  Games spelen beter op de Xbox One X. Met 40% meer vermogen dan andere consoles ervaar je meeslepende realistische 4K-gaming.

  De enige console om de beste klassieke, hedendaagse en nieuwe games te spelen
  Speel meer dan 2.200 games, waaronder meer dan 200 exclusieve games en meer dan 600 klassiekers van Xbox 360 en Original Xbox. (Games afzonderlijk verkrijgbaar).

  Het beste op het gebied van 4K-entertainment
  Bekijk 4K Blu-ray ™-films, stream 4K-video van Netflix, Amazon, YouTube en meer, en ervaar betere, helderdere kleuren in games en video met High Dynamic Range-technologie.

  Xbox Game Pass Ultimate
  Speel samen met vrienden en ontdek je nieuwe favoriete game. Laat je meeslepen in een enorme catalogus met meer dan 100 geweldige games. Sluit je aan bij de grootste community op het meest geavanceerde multiplayernetwerk. (Lidmaatschap afzonderlijk verkrijgbaar.)

  Xbox Play Anywhere
  Geniet zonder extra kosten van de vrijheid van Xbox Play Anywhere-games op Xbox One en Windows 10 pc's.

  Accessoires
  Xbox One-games en accessoires werken ook met Xbox One X.

  449


  Titel: Xbox One X 1TB-console - Cyberpunk 2077 Limited Ed
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9300000000236892


   

Koop de Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition-bundel en kruip in de huid van een huurling in de stad, uitgerust met cybernetische verbeteringen in een enorme, voortdurend evoluerende open wereld. Ontvang de full-gamedownload digitaal van Cyberpun....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top