0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wasbare mondkapje - Mondmasker - 4 laags en wasbaa


 • Wasbare mondkapje - Mondmasker - 4 laags en wasbaa
  Wasbare mondkapje - Mondmasker - 4 laags en wasbaa SAMEN STAAN WE STERK, en wij geloven hier met volle vertrouwen in. Houd daarom voldoende afstand en bescherm jezelf. Zo houd je niet alleen jezelf veilig maar ook je medemens. Dit mondmasker is voorzien van 2 beschermlagen en twee antibacteriële doekjes, welke in het mondkapje zijn verwerkt. Er zijn dus geen speciale filters nodig.
  Waarom YourMaxs? 4-laags protectie Ademend en comfortabel Luchtreductie Antibacterieel Stofdicht Anticondens Anti-pollen Wasbaar Waterafstotend 100% katoen Universele maat Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid.

  Lees verder voor meer informatie! 100% katoenen mondkapje
  Het mondkapje bestaat 100% uit katoen en brengt vele voordelen met zich mee. Zo zit het mondkapje perfect op het gezicht en is erg beademend. Verder is het mondkapje waterdicht, waterafstotend, oneindig wasbaar en voorzien van een 4-laagse bescherming.

  Duurzaam en ethisch verantwoord
  Het mondkapje is op passende wijze en volledig hygiënisch geproduceerd door machines. Van het produceren tot aan het inpakken van de mondkapjes gebeurt geheel door machines. De mondkapjes worden extreem hygiënisch geproduceerd. Wij bevorderen deze hygiëne natuurlijk. Het mondkapje is oneindig wasbaar en bruikbaar, dus erg duurzaam!


  Universele maat
  Het mondkapje heeft een universele maat en is elastisch bij de oren. 99,99% van de gevallen passen de mondkapjes perfect op het gezicht. Hier staat dit mondkapje dan ook bekend om! Mocht het toch een beetje te groot vallen dan kunt u het elastiek verwikkelen in een lus vorm, waardoor het kapje iets strakker zit! Deze mondkapjes zijn daarom ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 13 jaar en natuurlijk ouder.


  Wasvoorschriften
  Handwas: kook 500ML water en laat dit afkoelen tot 50 gaden. Plaats en masker in het water en laat dit liggen voor ongeveer 3 minuten. Wring het vastgehouden water uit het kapje, laat het mondkapje drogen en uw bescherming is weer klaar voor gebruik!

  Wasmachine: Was het mondkapje in de wasmachine op maximaal 40 graden. Laat het mondkapje vervolgens drogen, en het is weer klaar voor gebruik!

  Doordat de mondkapjes waterdicht en waterafstotend zijn drogen de mondkapjes erg snel.


  100% Tevredenheidsgarantie
  Het team staat 24/7 klaar om al uw vragen te beantwoorde en zorgen weg te nemen. Is er iets mis? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via Bol.com en wij zorgen voor een snelle en passende afhandeling.

  6,95


  Titel: Wasbare mondkapje - Mondmasker - 4 laags en wasbaa
  Prijs: € 6,95
  Productcode: 9300000003344868


   

SAMEN STAAN WE STERK, en wij geloven hier met volle vertrouwen in. Houd daarom voldoende afstand en bescherm jezelf. Zo houd je niet alleen jezelf veilig maar ook je medemens. Dit mondmasker is voorzien van 2 beschermlagen en twee antibacteriële doe....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top