Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ABC Maestro Home edition (1 gebruiker) • ABC Maestro Home edition (1 gebruiker)

  ABC Maestro Home edition (1 gebruiker) ABC Maestro is ontworpen om sneller leren door middel van spelen te bieden, en bevat een verscheidenheid aan letter-, woord-, spelling- en nummerleer oefeningen die perfect samengaan met het Clevy toetsenbord.

  Deze oefeningen bevatten heldere, visueel aangepaste afbeeldingen en spraak in een constructieve feedbackfunctie, die een essentieel onderdeel van het leerproces vormt.

  Het programma is speciaal ontworpen voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften die leren schrijven, typen en lezen en is een uitstekende oplossing voor mensen met aandachts- en concentratiemoeilijkheden, en problemen met de fijne motoriek, oogcoördinatie en visuele perceptie.

  De oefeningen zijn daarnaast ook erg zinvol voor gebruikers met verminderde cognitieve vaardigheden, dyslexie, dysgrafie of een combinatie van een aantal van deze problemen.

  De ABC Maestro software biedt een breed scala aan geïndividualiseerde instellingen die volledig kunnen worden aangepast voor elke leerling, afhankelijk van hun behoeften.
  Beginnend met eenvoudigere activiteiten, zijn de oefeningen zodanig gestructureerd dat ze geleidelijk leiden tot meer uitdagende inhoud, waardoor ze een leermiddel zijn waarmee gebruikers hun vaardigheden in de loop van de tijd kunnen oefenen en deze verder door kunnen ontwikkelen.

  Zowel beschikbaar als versie voor thuis (1 gebruiker) als voor in het klaslokaal (3+ gebruikers).

  59,95


  Titel: ABC Maestro Home edition (1 gebruiker)
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9200000131080573


   

ABC Maestro is ontworpen om sneller leren door middel van spelen te bieden, en bevat een verscheidenheid aan letter-, woord-, spelling- en nummerleer oefeningen die perfect samengaan met het Clevy toetsenbord.

Deze oefeningen bevatten heldere, vis....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top