AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

B.K.Licht Smart LED Strip 3 meter - WiFi LED Band


 • B.K.Licht Smart LED Strip 3 meter - WiFi LED Band
  B.K.Licht Smart LED Strip 3 meter - WiFi LED Band Smart Home WiFi LED-Strip bedienbaar via de Tuya app en per afstandsbedieing - siliconencoating - wit De witte, 3 meter lange LED-strip met 90 kleurrijke ledjes zorgt voor de juiste sfeer in elke situatie. Met de meegeleverde afstandsbediening en TUYA-app kan de slimme LED strip worden bediend en kunnen de kleurmodi, lichtkleuren en helderheid worden aangepast. Let op: De LED-strip kan bij de daarvoor bedoelde markeringen eenmalig korter worden gemaakt. Het afgeknipte stuk kan niet meer worden gebruikt! Het afgeknipte stuk kan ook niet meer met behulp van verbindingsmiddelen worden samengevoegd! Voor het aanbrengen van de led-strips moeten oppervlaktes stof- en vetvrij worden gemaakt. Slimme producten werken alleen met een 2.4 GHz signaal (onder aan de productbeschrijving een uitleg hierover). Smart Home - De slimme LED-strip is draadloos te bedienen vanaf uw iOS- en Android-smartphone via de gratis "Tuya-app", zonder bridge. Vanuit de app kan één kleur worden gekozen uit een hele hoop verschillende kleuren en ook de lichtsterkte kan worden selecteert. In de app kunt u verschillende scenes instellen voor de perfecte sfeer. Schakel het licht in en uit via de app, ook al bent u niet thuis. U kunt verder een timer instellen waardoor het licht op een door u zelf gekozen tijdstip aan of uitschakelt.
  Trendy design - De LED-lichtketting heeft een lengte van 3 meter en is ontwikkeld voor het gebruik in binnenruimtes. Ideaal voor woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, kinderkamer of sportkamer. Versier je huis en gebruik kleuren om een mooie sfeer te creëren. De hoogwaardige siliconen beschermlaag beschermt de strip en zorgt voor een langdurig plezier.
  Spraakbesturing - Onze Wifi LED-band is geschikt voor uw Smart Home. Door de compatibiliteit met Alexa/ Echo Dot en Google Home is een spraakbesturing van de WLAN-lichtsnoer mogelijk, evenals een gelijktijdige verbinding met andere smart artikelen (bijvoorbeeld lichtbronnen) via TUYA Smart App uit de AppStore en Play Store. Voor deze led strip heeft u geen hub, bridge of gateway nodig, de strip wordt direct met uw wifi verbonden.
  Goed om te weten - De LED strip is gemakkelijk aan te brengen via een kleefstrip.
  De tevredenheid van onze klanten is erg belangrijk voor ons - we horen graag van u als u problemen of opmerkingen heeft. Omvang van de levering:
  ✅ 1x RGB-lichtband (lengte ca.: 3.000 mm)
  ✅ 1x Afstandsbediening (IR) Belangrijke productdetails:
  ✅ Materiaal: Plastic
  ✅ Kleur: Wit
  ✅ Beschermingsklasse: IP20
  ✅ Spanning: 230 Volt
  ✅ smart home
  ✅ Besturing via Tuya-App
  ✅ Google Home, Alexa compatible
  ✅ Vermogen: 0,1 Watt
  ✅ Kleurtemperatuur: Selecteerbaar
  ✅ Levensduur van de verlichting: ca. 25.000 uur
  ✅ Afmetingen van het product: 3 m lengte 2.4 GHz signaal - Alle slimme wifi producten voor de tuya app werken alleen via een 2.4 GHz signaal. Sommige routers zenden een 5 GHz signaal of een duaal kanaal (2.4 en 5 GHz) uit. Dit kan tot problemen leiden bij het koppelen van de smart home producten met de app, omdat de slimme artikelen het signaal van de router niet kunnen vinden. Er verschijnt een foutmelding. Als het koppelen dus niet werkt contoleer eerst uw router instellingen. Als uw wi-fi router een 5 GHz wi-fi signaal uitzendt, is het altijd mogelijk om deze om te zetten naar een 2.4 GHz signaal. Dit kan in de instellen van uw router gedaan worden.
  Hulp nodig hierbij? Stuur ons gerust een bericht, graag helpen we u verder.

  26,99


  Titel: B.K.Licht Smart LED Strip 3 meter - WiFi LED Band
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000125707567


   

Smart Home WiFi LED-Strip bedienbaar via de Tuya app en per afstandsbedieing - siliconencoating - wit De witte, 3 meter lange LED-strip met 90 kleurrijke ledjes zorgt voor de juiste sfeer in elke situatie. Met de meegeleverde afstandsbediening en ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top