Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Air-Val Desinfecterende Handgel Met Pomp 75% Alcoh


 • Air-Val Desinfecterende Handgel Met Pomp 75% Alcoh
  Air-Val Desinfecterende Handgel Met Pomp 75% Alcoh Air-Val Desinfecterende Handgel nu met 75% ALCOHOL! Desinfecterende handgel voorkomt besmetting via je handen Ook de autoriteiten melden dat besmettingen via je handen een groot probleem is. Je handen raken meer aan dan je denkt: Deurklinken, Lichtknoppen, trapleuningen en bureau's. Allemaal voorbeelden van objecten die door ontelbaar veel anderen niet gewassen handen zijn aangeraakt! Daarom de essentiële boodschap: Zorg voor gedesinfecteerde handen met een goede handgel! De Air-Val Handgel is een desinfecterende gel die 99,99% van alle schadelijke bacteriën dood binnen enkele seconden! De Air-Val Handgel bevat 500ml en is geschikt om jouw complete gezin voor 1 maand veilig te stellen.
  Alleen handen wassen is niet voldoende Je handen wassen met normaal zeep is natuurlijk erg voor de hand liggend, maar wil je dit zinvol doen zou je 120 seconden moeten besteden aan het wassen van je handen. De Air-Val Handgel doe je simpelweg op je handen. Wrijf je in je handen en je hebt hetzelfde effect binnen 15 seconden. Door handgel gaat de lipidenlaag kapot waar het virus in zit en gaat het virus dood. Daarom is wassen met handgel heel effectief Zo ben je een stuk veiliger voor jezelf en je omgeving.

  9,3


  Titel: Air-Val Desinfecterende Handgel Met Pomp 75% Alcoh
  Prijs: € 9,30
  Productcode: 9300000001675048


   

Air-Val Desinfecterende Handgel nu met 75% ALCOHOL! Desinfecterende handgel voorkomt besmetting via je handen Ook de autoriteiten melden dat besmettingen via je handen een groot probleem is. Je handen raken meer aan dan je denkt: Deurklinken, Lic....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top