Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Sony Vlogcamera ZV-1


 • Sony Vlogcamera ZV-1
  Sony Vlogcamera ZV-1 Wil je vlogs maken met scherpe, stabiele en kleurrijke beelden mét goed geluid? Dan ben je bij de Sony Vlog Camera ZV-1 aan het juiste adres! Sony heeft hiervoor speciaal de ZV-1 ontworpen. Zo is deze camera voorzien van een kantelbaar touchscreen, beeldstabilisatie en een professionele autofocus.
  Ontworpen voor contentmakers U hebt geen ervaring nodig om video's op te nemen die er prachtig uitzien. De ZV-1 is gemaakt om zonder moeilijke voorbereidingen geweldige video's van u en uw wereld te maken.

  Prachtige en natuurlijke huidtinten voor iedereen. De ZV-1 zorgt ervoor dat alle huidskleuren er levendig, natuurlijk en gezond uitzien. Er is ook een optionele Soft Skin Effect-modus (zachte huidtinten) voor een nog gladdere uitstraling.

  Achtergrond-bokeh voor een professionele look. De grote CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm en de lens met breed diafragma bieden beelden met professioneel achtergrond-bokeh maar ook met heldere details, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht.

  Laat de camera uw oog vinden. Met de AI1-technologie kunt u erop vertrouwen dat de autofocus op uw gezicht en ogen gericht blijft, zonder af te dwalen. Als u ergens anders op wilt scherpstellen, raakt u dat gewoon op het scherm aan en laat u de camera scherpstellen.

  Snelle en nauwkeurige overgang van scherpstelling. Met het snelle hybride autofocussysteem van de ZV-1 verandert u eenvoudig en snel de scherpstelling van een gezicht naar de achtergrond, voor stijlvollere en aantrekkelijkere video's.

  Professionele controle over bokeh met één aanraking
  U kunt de achtergrond-bokeh in- en uitschakelen door middel van de bokeh-schakelaar. Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig. Nu is het makkelijk om met één druk op de knop een professionele onscherpe achtergrond te selecteren of de hele scène scherp te houden.

  Productpresentatiefunctie, ideaal voor productbeoordelingen
  Met de functie voor productpresentaties kunt u met slechts één druk op de knop omschakelen naar de perfecte instellingen voor productbeoordelingen. De beeldhoek wordt vergroot en er wordt direct op het onderwerp scherpgesteld. Zo hoeft u niet te wachten op de overgang van de scherpstelling of uw hand achter het product te plaatsen om op het onderwerp scherp te stellen.

  Maak geweldige video's, waar u ook bent
  Met de ZV-1 legt u geweldige beelden vast tijdens het bewegen. Dankzij de geweldige beeldstabilisatie maakt u soepele video's tijdens het lopen. De automatische belichting (AE) volgt gezichten en zorgt dat deze altijd goed belicht blijven, ook als het licht verandert.

  Gemaakt voor nog betere audio. U kunt heldere stemmen vastleggen, zelfs als u in een menigte aan het opnemen bent. De unieke directionele microfoon van de camera legt geluid dat zich voor de camera bevindt helder vast, ideaal voor filmopnamen.

  Windscherm voor opnamen buiten. Het meegeleverde windscherm vermindert windruis voor zorgeloze opnamen buiten. Naast eerste klas geluidskwaliteit betekent dit ook dat u minder tijd kwijt bent aan het herhalen van opnamen en het bewerken van de opnamen die last hebben van windruis.

  Gebruik uw favoriete microfoon Dankzij de microfoonaansluiting en MI-schoen kunt u een microfoon kiezen die precies het geluid oplevert dat u wilt.
  Creëer de wereld naar uw evenbeeld De ZV-1 is gemaakt om eenvoud en kracht samen te brengen, waardoor er creatieve mogelijkheden zo breed als uw verbeelding ontstaan.

  Dynamische video dankzij slowmotion
  Laat elke beweging er uitzien als in de bioscoop met super slow motion-video, waarmee u de meest korte momenten tot 40 keer langzamer dan realtime kunt afspelen.

  Time-lapse voor een bioscoopeffect
  Interval-opnamemodus legt automatisch reeksen beelden vast met intervallen van 1 tot 60. Hiermee maakt u een pc bioscoopeffecten zoals time-lapse-video's, waar wolken als water voorbij stromen en hele dagen in een paar seconden voorbij zijn.

  Maak geweldige foto's en video's
  Met de ZV-1 legt u beelden vast die echt stralen op uw timeline en als miniatuurweergave. De haarscherpe ZEISS® 24–70mm5-lens vangt het licht op een grote Exmor RS™ CMOS-beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm en geeft het door aan de krachtige BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor.

  Druk uzelf uit met creatieve effecten
  Met beeldeffecten en creatieve stijlen hebt u bijna onbeperkte visuele mogelijkheden, van eenvoudig monochroom en kleurpartikelfilters tot complexe miniatuureffecten.
  Opnamen maken en eenvoudig delen Wilt u snel beelden delen? Dan hoeft u nu niet meer in te boeten op de kwaliteit door opnamen te maken met de camera van uw smartphone. De ZV-1 biedt zowel geweldige beelden als naadloze connectiviteit om content beter en eenvoudiger te kunnen posten.

  Draag films direct over naar uw smartphone.
  De gratis app Imaging EdgeTM voor iOS en Android6 maakt het mogelijk om eenvoudig de beelden van de ZV-1 over te dragen, te bewerken en te uploaden naar sociale mediaplatforms, waar u ook bent.

  Perfect voor elk platform.
  Gebruik de add-on Movie Edit voor geavanceerde stabilisatie bij bijzonder onstabiele opnamen8 of snijd video's bij voor populaire sociale media.

  Eenvoudig verticaal films opnemen voor mobiel
  Dankzij het automatisch taggen van verticaal geörienteerde video's kunt u content uploaden die speciaal is gemaakt voor smartphoneschermen.
  Gemaakt om te vloggen Het ontwerp van de ZV-1 maakt het makkelijk om uitstekende selfies en content voor vlogs te maken. De ZV-1 sluit tot in de kleinste details aan bij uw doel om inspirerende content te maken.

  Zie uzelf op uw best
  Het vari-angle lcd-aanraakscherm is horizontaal te kantelen, perfect voor selfies en vloggen. Het scherm zit niet in de weg van poorten, microfoons of accessoireschoenen, voor perfecte frames en een eenvoudige bediening, zelfs vanaf voor de camera.

  Zie direct of u aan het opnemen bent
  Het is makkelijk om te zien of u aan het opnemen bent dankzij de duidelijke opnamelamp aan de voorkant van de camera. Deze kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als u dat wilt. U vergeet nooit meer om de opname te starten.

  Geoptimaliseerde handgreep voor selfies.
  De diepere, voorgevormde handgreep is comfortabeler voor gewone opnamen en bied een stabiele greep om vermoeidheid bij vloggen of het maken van selfies te voorkomen.

  Werkt met draadloze handgreep-controllers
  De ZV-1 is compatibel met de Sony Bluetooth® draadloze GV-VPT2BT-handgreep, waarmee u zonder kabels kunt zoomen, opnemen en meer. U kunt de greep ook gebruiken als ministatief voor stabiele handsfree opnamen.
  Fotografeer als een professional. Professionele videokwaliteit op zakformaat met schitterende 4K HDR-details en krachtige hulpmiddelen voor belichting zodat uw content altijd indruk maakt.

  Professionele 4K11 HDR12-filmfuncties.
  De ZV-1 neemt ongelofelijk gedetailleerde 4K HDR-video op via 1,7x pixel-resampling, zodat u de realiteit zonder een enkele concessie kunt vastleggen.

  S-Log-gamma voor professionele workflows
  Opties voor S-Log2 en S-Log3-gamma zijn beschikbaar voor kleurafstemming van de camera en flexibiliteit in kleurgradatie, samen met een reeks aan beeldprofielinstellingen voor de perfecte esthetiek.

  Ingebouwd ND-filter
  Een ND-filter (Neutral Density) opent de deur voor creatieve mogelijkheden door middel van belichtingsregeling, verbeterde scherptediepte en de mogelijkheid om lange sluitertijden te gebruiken voor prachtige weergaven van water, licht en beweging.

  799


  Titel: Sony Vlogcamera ZV-1
  Prijs: € 799,00
  Productcode: 9300000003079409


   

Wil je vlogs maken met scherpe, stabiele en kleurrijke beelden mét goed geluid? Dan ben je bij de Sony Vlog Camera ZV-1 aan het juiste adres! Sony heeft hiervoor speciaal de ZV-1 ontworpen. Zo is deze camera voorzien van een kantelbaar touchscreen, b....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top