Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AXTIES® Prowork Aftekenhulp met Lock 25 cm voor DI


 • AXTIES® Prowork Aftekenhulp met Lock 25 cm voor DI
  AXTIES® Prowork Aftekenhulp met Lock 25 cm voor DI Wil jij ook geen gedoe meer met moeilijke vormen of hoeken tijdens het klussen? Bestel dan vandaag nog de aftekenhulp van AXTIES! Het nieuwste design van 25 centimeter inclusief slot zodat je zelfs de template behoudt als je op zijn kop zou werken. Ideaal voor het perfect leggen van laminaat, tapijt of ander soort vloeren, maar ook voor het maken van de mooiste DIY projecten!

  Aftekenhulp
  Duw de aftekenhulp tegen het object aan waar je materiaal tegenaan moet gaan leggen. De hulp zal een template maken die tot in het kleinste detail gekopieerd is, door middel van de pinnen. Deze schuiven in de benodigde vorm. Hierdoor ontstaat er een zeer precieze lijn om na te tekenen op het materiaal wat jij moet snijden of zagen. Daarnaast zit er op beide kanten van de aftekenhulp een meetsysteem van 25 centimeter, zodat je ook direct de juiste lengte hebt die nodig is.

  Lock
  Dit is het nieuwste design van aftekenhulpen. Er is namelijk een lock aan toegevoegd. Hiermee zorg je dat de vorm die je hebt verkregen ook echt vast blijft zitten in de hulp zodra je deze verplaatst. Daarnaast kan je dezelfde vorm ook meerdere keren gebruiken zodat alle afmetingen exact hetzelfde zijn. Door het slot kan je zelfs op het plafond werken zonder problemen.

  Voordelen
  ✔ Perfect namaken van de ingewikkeldste vormen
  ✔ Meetsystemen aan beide kanten
  ✔ 25 centimeter, perfect voor kleine details
  ✔ Met lock om je template te behouden
  ✔ Inclusief gratis potlood
  ✔ Meerdere aftekenhulpen verkrijgbaar bij AXTIES
  ✔ Bij AXTIES profiteer je altijd van Select bezorgopties

  Tips
  ➜ Wij van AXTIES raden je aan om de 12 centimeter voor de kleinere details, zoals bijvoorbeeld plintjes te gebruiken. Voor gemiddelde projecten hebben wij een 25 centimeter aftekenhulp. En voor het echte grote werk bieden wij zelfs een hulp aan van 50 centimeter. Zoek 'Aftekenhulp Axties' in de zoekbalk en je zal elk formaat zien!

  Inhoud verpakking
  ➜ 1x AXTIES Prowork Aftekenhulp met Lock (25 cm)
  ➜ 1x Gratis Potlood

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

  Bestel vandaag nog en maak de mooiste vormen voor je klusprojecten met de aftekenhulp van AXTIES!

  23,95


  Titel: AXTIES® Prowork Aftekenhulp met Lock 25 cm voor DI
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9200000117665099


   

Wil jij ook geen gedoe meer met moeilijke vormen of hoeken tijdens het klussen? Bestel dan vandaag nog de aftekenhulp van AXTIES! Het nieuwste design van 25 centimeter inclusief slot zodat je zelfs de template behoudt als je op zijn kop zou werken. I....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top