Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Mercedes SLS AMG PREMIUM-EDITION | Accuvoertuig /


 • Mercedes SLS AMG PREMIUM-EDITION | Accuvoertuig /
  Mercedes SLS AMG PREMIUM-EDITION | Accuvoertuig / MotoCars Benelux

  Mercedes SLS AMG Premium

  Bekijk hieronder de 15 EXCLUSIEVE eigenschappen:

  1. Elektronische stuurbekrachtiging:

  ​Doordat de auto een elektronische besturing heeft (een soort van stuurbekrachtiging), heeft u altijd de controle over de auto. Tevens is het besturen hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest!

  2. Afstandsbediening:
  ​Alle kinderauto’s worden geleverd met een afstandsbediening, maar deze Mercedes kinderauto heeft een speciale 2.4 GHz. afstandsbediening. Gaat uw zoon, dochter of één van de kleinkinderen bijvoorbeeld naar links maar u wilt dat hij/zij naar rechts moet dan kunt u dit via de afstandsbediening corrigeren en zal de kinderauto ten allen tijde naar rechts sturen. Dankzij de elektronische rem staat de auto direct stil bij het loslaten van de gaspedaal of knop op de afstandsbediening.

  3. CVT-systeem:
  De kinderauto is elektronisch, dit betekent ook dat de kinderauto een slow start (CVT-systeem) heeft, dit houdt in dat de auto langzaam optrekt naar de ingestelde snelheid, vooral voor hele jonge kinderen is dit het meest veilige.

  4. Veringen:
  De auto is voorzien van onafhankelijke veringen.

  5. Snelheid:
  U kunt de snelheid op de afstandsbediening instellen in 3 standen, 2, 4 of 6 km/u. Als uw kindje groot genoeg is en zelf kan rijden dan is de snelheid in de auto in te stellen in 3 of 6 km/u (high/low speed), maar u heeft nog steeds de controle met de afstandsbediening over de auto.

  6. Muziek:
  Standaard zijn er een aantal voorgeprogrammeerde muziekjes te beluisteren. Uiteraard zoals bij een echte auto heeft deze Mercedes kinderauto ook een claxon/toeter.

  7. Mp3-aansluiting:
  De standaard muziekjes kunnen niet worden verwijderd van de auto, maar wilt u liever andere muziek horen dan is het mogelijk om een MP3 speler, USB stick of SD Card aan te sluiten. De muziek en de claxon/toeter kunnen harder en zachter worden gezet met de volume knop.

  8. Unieke verlichting:
  De auto beschikt over bijzonder veel verlichtingen! Zowel aan de voorkant, achterkant en zelf TOT IN DE VELGEN! . De verlichting kan door middel van de hendel (ruitenwisser hendel) aan het stuur uit/aan worden gezet.

  9. Kofferbak:
  De auto heeft ook een echte kofferbak waar het e.e.a. in kan worden opgeborgen!

  10. Deuren:
  De deuren kunnen open en dicht. Doormiddel van een schuitje in de deur word hij geopend of op slot gezet.

  11. Verstelbare stoel::
  De verstelbare leder-look stoel kan zover naar voren worden geschoven dat de meeste 1 jarige kinderen goed bij het stuur kunnen.

  12. Veiligheidsgordel:
  Uw kindje kan veilig vastgezet worden middels een veiligheidsgordel

  13. Makkelijk verplaatsbaar:
  De kinderauto hoeft ook niet te worden opgetild om verplaatst te worden wanneer hij bijvoorbeeld leeg is. Deze kinderauto heeft aan de voorkant een inklapbaar handvat en aan de achterkant inklapbare wieltjes zodat u de auto als een trolley kan verplaatsen.

  14. Rubberen banden:
  Het rijden van de kinderauto is zacht en comfortabel door de rubberen EVA banden.

  15. Dubbele motor:
  Ook is het mogelijk door de 2 motoren, op ieder achterwiel 1, te rijden op een onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras of op het bospad.

  Bijgeleverde accessoires:
  - Handleiding
  - Afstandsbediening
  - Oplader
  - AUX-kabel om muziek af te spelen via uw smartphone of MP3-speler

  Eenvoudige montage:
  De kinderauto's zijn altijd vanaf de fabriek voor 75% voorgemonteerd en de rest kunt u zelf makkelijk afmonteren. In verband met de afmeting van de auto en kans op breekschade tijdens transport, kan een gemonteerde auto helaas niet worden verstuurd.

  De montage is heel eenvoudig en bestaat doorgaans uit het aansluiten van (de kabels van) 2 motoren, de accu, de wielen, spiegels en het stuur. In de meeste gevallen is het een kwestie van een kliksysteem. Het enige wat u nodig heeft is een kruisschroevendraaier. In de handleiding wordt stapsgewijs alle stappen uitgelegd.

  Mocht er iets niet lukken, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons!

  *Voor alle elektrische kinderauto's geldt dat er door het productieproces enige vegen/puntjes zichtbaar kunnen zijn op het kunststof. Dit zijn de aanhechtingspunten van de kunststof mallen en vooral zichtbaar op de donkere kleuren.

  319


  Titel: Mercedes SLS AMG PREMIUM-EDITION | Accuvoertuig /
  Prijs: € 319,00
  Productcode: 9200000075620847


   

MotoCars Benelux

Mercedes SLS AMG Premium

Bekijk hieronder de 15 EXCLUSIEVE eigenschappen:

1. Elektronische stuurbekrachtiging:

​Doordat de auto een elektronische besturing heeft (een soort van stuurbekrachtiging), heeft u altijd de contr....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top