Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Luchtkoeler – Compact – Aircooler – Met 7 ingebouw


 • Luchtkoeler – Compact – Aircooler – Met 7 ingebouw
  Luchtkoeler – Compact – Aircooler – Met 7 ingebouw We raden aan om de luchtkoeler niet te vullen met water, maar met ijsblokjes. Het apparaat kan door water namelijk gaan lekken. Ook zonder water of ijsblokjes is de koeler goed te gebruiken. Het begint steeds warmer te worden, waardoor we steeds meer de verkoeling op willen zoeken. ‘s Nachts zweten in je bed door de warmte of s’ middags niet aan de warmte kunnen ontkomen zijn natuurlijk de nadelen van een lekkere zomer. Daar raden wij de HMerch luchtkoeler aan. De luchtkoeler brengt effectieve verkoeling, heeft een ingebouwde lamp met 6 verschillende kleuren, heeft drie verschillende standen en is compact van formaat.
  Effectieve verkoeling
  De mobiele airco zorgt voor effectieve verkoeling, een écht merkbaar verschil. Je hoeft ’s nachts niet meer liggen te woelen van warmte, je zet de airco aan en laat je lichaam lekker afkoelen. Je zult een stuk lekkerder slapen en ook meer uitgerust wakker worden. Door de effectieve verkoeling is de airco een betere keuze dan de reguliere alternatieven zoals een waaier.

  Ingebouwde lamp (6 verschillende kleuren)
  De airco heeft een ingebouwde lamp die zeer sfeerverhogend werkt. Je kan de lamp bedienen door de knop op de bovenkant van de luchtkoeler. Je hebt de keuze uit zeven verschillende kleuren: groen, geel, rood, paars, blauw en cyaan. Kies de beste kleur die bij je interieur of situatie past, natuurlijk kan het licht ook gewoon uit.

  HMerch™ Mobiele luchtkoeler
  ▶ Effectieve verkoeling
  ▶ Ingebouwde lamp (6 verschillende kleuren)
  ▶ Drie verschillende standen
  ▶ Compact formaat
  ▶ Makkelijk overal mee naar toe te nemen
  ▶ Overal te gebruiken
  ▶ Beter dan alternatieven
  ▶ Makkelijk bij te vullen.

  Drie verschillende standen
  Omdat elke situatie anders is en vraagt om een andere aanpak, heeft de airco drie verschillende standen. Bij stand één heb je minimale verkoeling, bij stand twee heb je gemiddelde verkoeling en bij de derde stand heb je maximale verkoeling.

  Compact formaat
  Het nadeel van de meeste airco’s is dat ze enorm groot zijn en daardoor niet erg mobiel. Dat is bij deze airco zeker niet het geval, de airco is compact van formaat en daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast is de airco overal te gebruiken, bijvoorbeeld in je slaapkamer, woonkamer, keuken maar ook bijvoorbeeld op kantoor,

  Let op: Adapter niet meegeleverd bij USB kabel, tevens is deze luchtkoeler niet oplaadbaar maar dient die altijd aangesloten te zijn op een stopcontact.

  HMerch staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Problemen of opmerkingen met het product? Neem gerust contact op via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken feedback om onze producten te verbeteren.


  ✔️ Dit product wordt gratis verzonden!

  34,95


  Titel: Luchtkoeler – Compact – Aircooler – Met 7 ingebouw
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000004583671


   

We raden aan om de luchtkoeler niet te vullen met water, maar met ijsblokjes. Het apparaat kan door water namelijk gaan lekken. Ook zonder water of ijsblokjes is de koeler goed te gebruiken. Het begint steeds warmer te worden, waardoor we steeds m....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top