Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Sony Cybershot DSC-HX90V


 • Sony Cybershot DSC-HX90V
  Sony Cybershot DSC-HX90V De HX90 heeft een hoogwaardige optische zoomlens van ZEISS met een verbluffend bereik, een OLED Tru-Finder voor natuurgetrouwere weergave van hoe jouw opname eruit komt te zien, en een lcd-scherm dat naar achteren kan worden gekanteld zodat jij selfies kunt maken.

  Belangrijkste kenmerken van de Sony Cybershot DSC-HX90V
  ZEISS Vario-Sonnar T 30x optische zoomlens voor nog scherpere foto's
  18,29-MP Exmor R-CMOS-sensor voor een hogere beeldkwaliteit, zelfs in het donker
  BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor meer details met minder ruis
  Intrekbare OLED Tru-Finder voor helderdere weergave en meer gebruiksgemak
  Kantelbaar lcd-scherm (180 ) voor eenvoudige compositie van selfies/opnamen vanuit een lage positie


  Kijk verder, verbreed jouw beeld
  Je ziet nóg beter waar je op richt met de kleinste digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED Tru-Finder en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden. De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt.

  De ingrediënten van grootse beeldkwaliteit
  De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOS-beeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat.

  Verder, dichterbij en breder
  De Zeiss Vario-Sonnar T-lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie high-precision optica waarmee je scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24-720 mm vastlegt.

  Vermaarde ZEISS-optica
  De legendarische kwaliteit van ZEISS zorgt voor briljante scherpte, rijk contrast en minimale vervorming.

  Exmor R-CMOS-sensor
  Een Exmor R-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht voor mooiere details in elke opname.
  BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor
  Het resultaat: realistischere details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis.

  Moeiteloos bedienen
  Jij bepaalt hoe je een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast—zo gemakkelijk dat je deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.

  Meer grip en meer controle
  Maak het je gemakkelijk en voeg handmatige scherpstelling, stapsgewijze zoom of andere functies toe aan de bedieningsring. Het duurzame toestel ligt prettig in de hand voor optimale stabiliteit.

  Instellen zoals je dat wilt
  Onder de zeven aanpasbare knoppen/toetsen is één Function-knop waaraan je 12 veelgebruikte functies kan toewijzen. Aan de overige zes knoppen kan je elk één functie toewijzen.

  Gemakkelijk en duidelijk zien welke opnamen je maakt
  Het flexibele lcd-scherm kan tot 180 graden worden gekanteld voor gemakkelijker en comfortabeler kaderen, met name als je foto's vanuit een lage positie neemt.

  OLED Tru-Finder
  Deze intrekbare OLED Tru-Finder met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch.

  Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus
  Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen.
  Kies de opnamestijl die jij wil
  Je kan nu op meer manieren jouw film perfectioneren, precies zoals de situatie vereist of zoals jij het wilt. Of je nu gewoon even snel wat actie wilt delen of de film wilt opslaan in hogere resolutie om later te bewerken, je filmt op de manier die bij jouw doel past. Stel eenvoudig de indeling, modus, belichting en andere opties in en filmen maar.

  Geniet van films in verschillende indelingen
  Je hebt de keuze uit XAVC S3- of AVCHD-indeling voor films in hoge resolutie. Je kan de actie zelfs tegelijkertijd in een gecomprimeerd, webvriendelijk mp4-bestand opnemen, zodat je het gemakkelijk kan delen.

  Weg met die ruis
  Intelligent Active Mode met beeldstabilisatie over 5 assen en geavanceerde frame-analyse compenseert camerabewegingen tijdens de filmopname en minimaliseert ruis die vaak ontstaat bij handheld opnamen.

  Wees creatief
  Kies uit de modi P/A/S/M (AE-programma / diafragmavoorkeuze / sluitervoorkeuze / handmatig) voor het bepalen van de belichting en aanpassing van de achtergrondvervaging in films en foto's.
  De mogelijkheden zijn eindeloos
  Laat iedereen wat er verder allemaal mogelijk is met jouw opnames. Verbeter je foto's, deel jouw beeldmateriaal draadloos, breng je reis in kaart—spelen met je camera was nog nooit zo leuk.

  Deel met gemak—bediening op afstand
  Gebruik de ingebouwde NFC/Wi-Fi voor het versturen van films en foto's van je camera naar andere mobiele apparaten. Even aanraken en jouw mobiele apparaat en camera zijn verbonden.

  Camera-apps van PlayMemories5
  Haal alles uit de camera-apps van PlayMemories waarmee jij je camera en beelden nog functioneler, vindingrijker en leuker maakt.

  Mijn beste portret
  Voeg effecten toe die huid verzachten en verhelderen en ogen laten spreken.

  Intelligente afstandsbediening
  Bedien de belichting en sluiter en ontvang foto's met een smartphone.

  Naar smartphone synchroniseren
  Zet automatisch na uitschakeling foto's over naar een mobiel apparaat.

  Kies jouw stijl
  Met een optionele accessoire set met zachte behuizingshoes, lenshoes en schouderband (LCJ-HWA, beschikbaar in drie kleuren) bewaar jij je camera in stijl. De behuizingshoes hoeft niet te worden verwijderd tijdens het fotograferen.

  338,0 295


  Titel: Sony Cybershot DSC-HX90V
  Prijs: € 295,00
  Productcode: 9200000041948140


   

De HX90 heeft een hoogwaardige optische zoomlens van ZEISS met een verbluffend bereik, een OLED Tru-Finder voor natuurgetrouwere weergave van hoe jouw opname eruit komt te zien, en een lcd-scherm dat naar achteren kan worden gekanteld zodat jij selfi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top