Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Flaming Pie (Ltd.(Deluxe Edition)


 • Flaming Pie (Ltd.(Deluxe Edition)
  Flaming Pie (Ltd.(Deluxe Edition) Flaming Pie is de 13e release in de Paul McCartney Archive Collection. Het was het 10e solo-album van McCartney, geproduceerd door Paul, Jeff Lynne en George Martin. Verdere gastrollen waren voor zoon James, Linda McCartney, Ringo Starr en Steve Miller.
  - 2CD EDITION
  De 2CD versie omvat het originele album uit 1997 geremasterd; de bonusdisc bevat 21 tracks.
  - DELUXE EDITION 5CD/2DVD
  Deze genummerde en gelimiteerde boxset bestaat uit het originele album, dat geremasterd is in de Abbey Road studios; daarnaast 32 bonustracks, waar onder thuisopnames, demo’s, alternatieve studio-opnames, ruwe mixen en b-kanten. Verder selecties uit Oobu Joobu Part 1-6 (Paul’s radio-show uit 1995) en Flaming Pie At The Mill – de tour van 1 uur door zijn thuisstudio.
  De DVD’s bevatten onder meer de documentaire In The World Tonight, de originele muziekvideo’s, EPK’s, interviews, optredens en materiaal achter de schermen. Tevens bevat de box een 128-pagina’s tellend boekwerk met nooit eerder gepubliceerde foto’s van Linda McCartney, uitgebreide album illustraties, track-by-track informatie en nieuwe interviews met Paul, Ringo Starr, Jeff Lynne en Steve Miller. Tenslotte studio-aantekeningen, handgeschreven teksten en een exemplaar van de Flaming Pie-uitgave van Club Sandwich uit 1997 – de officiële krant van de Paul McCartney fanclub.
  - 2LP EDITION
  Dit is het originele album uit 1997 op Half Speed Masters.
  - 3LP Edition
  Deze 3LP versie bevat naast het geremasterde album uit 1997 op Half Speed Masters en derde LP met onuitgebracht materiaal.

  228,99


  Titel: Flaming Pie (Ltd.(Deluxe Edition)
  Prijs: € 228,99
  Productcode: 9300000003342266


   

Flaming Pie is de 13e release in de Paul McCartney Archive Collection. Het was het 10e solo-album van McCartney, geproduceerd door Paul, Jeff Lynne en George Martin. Verdere gastrollen waren voor zoon James, Linda McCartney, Ringo Starr en Steve Mill....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top