Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP Compaq Elite 8300 SFF - Desktop • HP Compaq Elite 8300 SFF - Desktop

  HP Compaq Elite 8300 SFF - Desktop Een slimme combinatie van aanpasbare oplossingen voor uw bedrijf. Introductie van de HP Compaq Elite 8300 small form factor pc; HP's best-verkochte business pc biedt de ideale combinatie van formaat, prestaties en uitbreidingsmogelijkheden.

  Kenmerken

  Windows 8 Pro of andere besturingssystemen zijn beschikbaar

  Krachtige prestaties
  - De derde generatie Intel® Core™ vPro™ processorfamilie en Intel® Q77 Express chipset leveren compromisloze high-end prestaties.
  - Ondersteuning voor twee grafische kaarten en nieuwe PCI Express v3.0 grafische technologie biedt een hogere PCIe-slot x16 bandbreedte voor grafisch-intensieve prestaties.
  - Maximaliseer uw productiviteit met een optionele discrete grafische kaart, die tot vier onafhankelijke schermen ondersteunt. Handige connectiviteit met lijningangen en -uitgangen, USB-poorten aan de voorzijde en VGA- en DisplayPort-uitgangen voor configuraties met twee monitoren.
  - Intel Smart Response technologie (SRT), een schijfcacheoplossing met de prestaties van een solid-state drive en de opslagcapaciteit van een vaste schijf.
  - SRS Premium Sound™ biedt een uitstekend geluid voor VoIP-conferencing, webcasts en samenwerkingstoepassingen. Exclusieve HP Virtual Room software biedt oog-in-oog samenwerking met de gehele wereld.

  Beheer en beveiliging
  - Dankzij Intel® vPro met Active Management/technologie bespaart u tijd en kosten voor onderhoud, omdat uw IT-team de pc vanaf een remote locatie kan benaderen voor diagnose, reparatie en beheer.
  - Beveilig data en identiteitsgegevens met HP's gecertificeerde, ingebouwde Trusted Platform Module (TPM). Schakel USB-poorten en slots uit voor extra veiligheid.
  - HP ProtectTools is een portfolio van in de hardware en software ingebouwde beveiligingsfuncties, die kunnen worden ingeschakeld en aangepast om uw data te beschermen op het niveau dat uw bedrijf vereist.
  - Drive Encryption versleutelt alle data op de vaste schijf. HP Disk Sanitizer verwijdert alle data permanent. Credential Manager ondersteunt meerdere authenticatiemethoden en biedt enkelvoudige aanmelding bij beschermde sites en resources.
  - Zonder gereedschap toegankelijk en dus eenvoudig te onderhouden. Componenten zijn eenvoudig te upgraden dankzij de snelsluitingen en groene ontgrendeltabs.

  Milieubewust
  - Verlaag uw operationele kosten en uw eco-voetafdruk met HP pc's: ENERGY STAR®-gekwalificeerd, EPEAT ® Gold-geregistreerd, BFR/PVC-vrije materialen (uitgezonderd externe randapparatuur en kabels)
  - Met HP Power Assistant software beheert u het stroomverbruik efficiënter doordat u zelf kunt definiëren op welke momenten het apparaat in de energiezuinige stand gaat.

  Ondersteund door HP
  - HP biedt met een stabiele lifecycle van minimaal 15 maanden een consistente werkomgeving, eenvoudige migratie en lagere supportkosten.
  - HP Custom Integration Services (CIS) bieden stabiele software- en hardware-implementatieservices, die toegesneden zijn op uw onderneming.
  - HP Business pc's doorlopen een trapsgewijs testproces van ruim 115.000 uur om een waardevaste investering te waarborgen.
  - Vertrouw op bekroonde service en support met standaard 3 jaar garantie van HP. Aanvullende dekking is beschikbaar via HP Care Pack Services.

  125


  Titel: HP Compaq Elite 8300 SFF - Desktop
  Prijs: € 125,00
  Productcode: 9200000010277613


   

Een slimme combinatie van aanpasbare oplossingen voor uw bedrijf. Introductie van de HP Compaq Elite 8300 small form factor pc; HP's best-verkochte business pc biedt de ideale combinatie van formaat, prestaties en uitbreidingsmogelijkheden.

Kenmer....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top