Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / h


 • 4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / h
  4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / h 4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / hangmat montageset. Veilige montage van uw schaduwdoek of hangmat


  De 4gardenz montage-set is samengesteld voor veilige en degelijke montage van uw schaduwdoek of hangmat. De set bestaat uit twee karabijnhaken, twee spanschroeven en vier oogplaatjes voor het bevestigen en spannen van schaduwdoeken en hierbij behorende schroeven en pluggen.

  Een schaduwdoek ophangen wordt vaak onderschat; er komen hoge krachten op een doek doordat een zuchtje wind over een groot oppervlakte verspreid wordt. Het is dus zaak om een doek goed op te spannen zodat er geen luchtzak kan ontstaan. Door de spanschroeven kunt u het doek goed aanspannen. Ze kunnen gemonteerd worden op houten delen of in de muur, maar let op of u dan misschien andere schroeven en pluggen nodig hebt en of de montagewand sterk genoeg is.


  Inhoud van de set:
  Twee spanschroevenTwee karabijnhakenVier oogplaten16 schroeven (4 schroeven per oogplaat)Materiaal: RVS
  4gardenz: betaalbare producten voor de tuin Doordat wij direct zaken doen met de producent levert 4gardenz tuin artikelen en tuin benodigdheden voor een betaalbare prijs. Trend artikelen en basis artikelen voor de tuin koop je bij 4gardenz! 4gardenz is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder tuin gerelateerde producten. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.


  24,95


  Titel: 4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / h
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000116805839


   

4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / hangmat montageset. Veilige montage van uw schaduwdoek of hangmat


De 4gardenz montage-set is samengesteld voor veilige en degelijke montage van uw schaduwdoek of hangmat. De set bestaat uit twee k....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top