Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

4gardenz - Schaduw-/zonnedoek montageset 6mm - 24-


 • 4gardenz - Schaduw-/zonnedoek montageset 6mm - 24-
  4gardenz - Schaduw-/zonnedoek montageset 6mm - 24- 4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / hangmat montageset. De 4gardenz montage-set is samengesteld voor veilige en degelijke montage van uw schaduwdoek of hangmat. De set bestaat uit twee karabijnhaken, twee spanschroeven en vier oogplaatjes voor het bevestigen en spannen van schaduwdoeken en hierbij behorende schroeven en pluggen.

  Een schaduwdoek ophangen wordt vaak onderschat; er komen hoge krachten op een doek doordat een zuchtje wind over een groot oppervlakte verspreid wordt. Het is dus zaak om een doek goed op te spannen zodat er geen luchtzak kan ontstaan. Door de spanschroeven kunt u het doek goed aanspannen. Ze kunnen gemonteerd worden op houten delen of in de muur, maar let op of u dan misschien andere schroeven en pluggen nodig hebt en of de montagewand sterk genoeg is.


  Inhoud van de set:
  Veilige montage van uw schaduwdoek of hangmat.
  Twee spanschroevenTwee karabijnhakenVier oogplaten16 schroeven (4 schroeven per oogplaat)Materiaal: RVS
  4gardenz: betaalbare producten voor de tuin Doordat wij direct zaken doen met de producent levert 4gardenz tuin artikelen en tuin benodigdheden voor een betaalbare prijs. Trend artikelen en basis artikelen voor de tuin koop je bij 4gardenz! 4gardenz is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder tuin gerelateerde producten. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

  17,5


  Titel: 4gardenz - Schaduw-/zonnedoek montageset 6mm - 24-
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9200000116805839


   

4gardenz 24 delige RVS schaduwdoek montageset / hangmat montageset. De 4gardenz montage-set is samengesteld voor veilige en degelijke montage van uw schaduwdoek of hangmat. De set bestaat uit twee karabijnhaken, twee spanschroeven en vier oogplaatj....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top