AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dynter Mini Luchtkoeler/Ventilator - USB Oplaadbaa • Dynter Mini Luchtkoeler/Ventilator - USB Oplaadbaar

  Dynter Mini Luchtkoeler/Ventilator - USB Oplaadbaa Persoonlijke luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1!
  De Dynter Mini luchtkoeler is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Dynter Mini luchtkoeler is als een airco envoorkomt dat de lucht te droog wordt waardoor u zich oncomfortabel gaat voelen. Deze air cooler is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten! Hoe werkt de Mini Airco?
  De Dynter Mini luchtkoeler is te vergelijken met een mini airco, maar werkt niet op vloeistof met chemicaliën, maar gewoon met water uit de kraan. Met een gevuld reservoir, werkt de luchtkoeler tot wel 10 uur lang. De luchtkoeler heeft 2x zoveel koelvermogen als de vorige variant en brengt verkoeling in ruimtes als de woonkamer, keuken, werkkamer, babykamer en de slaapkamer. U kunt de Dynter Mini luchtkoeler aanzetten wanneer u gaat slapen, want hij werkt fluisterstil. Indien gewenst kan het LED-nachtlampje ingeschakeld worden. Met een traditionele airconditioning koelt u grote ruimtes tegelijk, wat het gebruik kostbaar maakt en de luchtkwaliteit verslechtert. Daarnaast voelt airconditioning voor de ene persoon te koud en voor de ander wel prettig. Met de Dynter Mini luchtkoeler creëert u altijd een prettige temperatuur in uw directe omgeving.

  59,95


  Titel: Dynter Mini Luchtkoeler/Ventilator - USB Oplaadbaa
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9300000004322782


   

Persoonlijke luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtreiniger in 1!
De Dynter Mini luchtkoeler is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en pretti....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top