Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Hondenbad - Hondenzwembad - Opvouwbare Dierenzwemb • Hondenbad - Hondenzwembad - Opvouwbare Dierenzwembad - honden badje - Verkoeling Voor Huisdieren

  Hondenbad - Hondenzwembad - Opvouwbare Dierenzwemb


  De ene hittegolf volgt de andere op. Tijdens deze snikhete dagen zoeken de huisdieren ook verkoeling. De Buxibo hondenzwembad biedt de ideale verkoeling voor uw huisdieren deze zomer. De stevige en robuuste randen zorgen voor weerstand, zodat de honden er comfortabel kunnen afkoelen. Het zwembad is duurzaam ontwerpen en hoeft niet opgepompt te worden. Binnen enkele stappen in het zwembad klaar voor gebruik: u pakt het uit, zet het neer, en vult het met water. En meteen kan uw hond van het zwembad genieten!

  Voordelen
  ✔ Makkelijk in elkaar te zetten
  ✔ Geschikt voor kleine/grote dieren
  ✔ Geschikt voor in de tuin, op het balkon of terras
  ✔ Verkoelend
  ✔ Eenvoudig opruimen

  Ideaal voor honden
  Dit hondenzwembad is een geweldige manier om je harige hondenvriend heerlijk af te laten afkoelen bij hoge zomerse temperaturen. Het hondenzwembad is draagbaar, eenvoudig te vullen en te legen en gemaakt van extra sterk pvc voor lang en duurzaam gebruik.

  Sterke materiaal
  In tegenstelling tot de opblaasbare badjes is dit bad wel bestand tegen de nagels van uw hond. De stevige pvc-randen maken dit bad duurzaam in gebruik. Het hondenzwembad is bijzonder stevig omdat de zijkanten zijn gemaakt krasbestendig kunststof.

  Specificaties
  ➤ Merk: Buxibo
  ➤ Afmetingen: 80x80x20CM
  ➤ Materiaal: Harde kunststof
  ➤ Kleur: Rood
  Inhoud verpakking
  1 x Honden bad

  Gebruikswijze
  Vul het bad tot ongeveer 60 procent vol met water. Via een ventiel aan de onderkant van het zwembad kan het water snel weglopen en kunt u de gladde oppervlakten eenvoudig schoonmaken. Na het opvouwen kan het zwembad snel worden opgeruimd.
  24,99


  Titel: Hondenbad - Hondenzwembad - Opvouwbare Dierenzwemb
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000116891471


   
De ene hittegolf volgt de andere op. Tijdens deze snikhete dagen zoeken de huisdieren ook verkoeling. De Buxibo hondenzwembad biedt de ideale verkoeling voor uw huisdieren deze zomer. De stevige en robuuste randen zorgen voor weerstand, zodat ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top