Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

J-Pro Tuinverlichting op Zonne-Energie - Frigus Li • J-Pro Tuinverlichting op Zonne-Energie - Frigus Lichtsnoer - Buiten Lichtslinger - 20 Solar LED - 3+2m - ø5cm

  J-Pro Tuinverlichting op Zonne-Energie - Frigus Li Wilt u meer sfeer in uw tuin? Creëer een ‘welkom thuis’ gevoel met deze solar lichtsnoer. De 20 duurzame LED lichtjes zijn van de beste kwaliteit, stevig gebouwd en volledig weerbestendig. Creëer een gezellige sfeer buiten in de tuin of op uw terras.

  Deze verlichtingseenheid op zonne-energie bestaat uit een zonnecel, een oplaadbare batterij en LED verlichting. Overdag wordt de batterij opgeladen door middel van zonlicht. De batterij slaat de zonne-energie op, die gebruikt wordt om de lampen te laten branden wanneer het donker wordt. Hoe lang de verlichting brandt hangt af van de hoeveelheid zonne-energie die overdag is opgewekt. U heeft dus geen stopcontact nodig, de zon doet het werk. Automatisch in- en uitschakelen: U kunt de lichtslinger zo instellen dat u ze manueel aan-of uitzet of dat ze automatisch aan gaan. In het zonnepaneel is een lichtsensor ingebouwd, waardoor de lampen automatisch ingeschakeld worden wanneer het donker wordt. Via een schakelaar kunt u de lampen in- en uitschakelen.
  De lampen kunnen tegen elk type weer, u kunt ze ten alle tijden buiten laten hangen. De warm white lampjes hebben verschillende mogelijkheden: allemaal blijven branden, knipperen, in golven en vervagen. 10 uur lang gezelligheid: Geen gedoe met kabels en stopcontacten. Zorg ervoor dat het zonnepaneel een plaats heeft waar hij zonlicht kan absorberen en dat omzetten tot wel 10u gezelligheid! Dat is twee uur langer dan ons vorige zonnepaneel. Let op: De solar prikkabel moet worden geïnstalleerd op een locatie waar direct zonlicht beschikbaar is. Bij voldoende zonlicht zullen de lampen langer blijven branden dan wanneer het zonnepaneel in de schaduw is geplaatst. Zorg er dus voor dat het zonnepaneel vrij is van dekking of schaduw. Hoe lang de verlichting precies brandt hangt af van de hoeveelheid zonne-energie die overdag is opgewekt. Waarom Solar? Solar is de toekomst, milieuvriendelijk, duurzaam, geen elektriciteitskosten, branden het hele jaar door winter- en zomer heeft u er plezier van en u hoeft ze nooit zelf aan- uit te zetten. LET OP VOOR BESTELLEN: De lampen zijn ø5cm groot met in totaal 20 lampen op 3m. Er zit telkens 15cm tussen elke lamp.
  Het snoer naar het zonnepaneel is 2m lang.

  Gebruiksaanwijzing: Verwijder de beschermende folie van de zonnecel bij installatie. De lamp is uitsluitend ontworpen voor gebruik buitenshuis en moet op een open plek worden geplaatst zodat de zonnecel direct zonlicht kan opvangen. Plaats de verlichtingseenheid niet in de schaduw van gebouwen, bomen en muren. De lamp is ontworpen om te verlichten bij weinig licht en werkt mogelijk niet indien een andere bron van sterk licht op het paneel reflecteert. Vermijd dat het licht van straatlantaarns en schijnwerpers de PIR-sensor beïnvloeden. Om het licht te plaatsen, duwt u de ankerpen in een zacht stuk aarde. Wanneer u de ankerpen niet gebruikt en de zonnecel op een plat oppervlak plaatst dient u ervoor te zorgen dat de zonnecel op een minimumhoogte van 10 cm van de grond wordt geplaatst om wateroverlast te voorkomen.
  J-Pro heeft een uitgebreid assortiment met allerlei leuke producten waaronder tuinverlichting, tuindecoratie, sfeerlampjes, lichtsnoeren en led slingers op zonne-energie in allerlei kleuren en maten, ideaal voor een gezellige levendige sfeer.
  Productspecificaties:
  Volledig weerbestendig 8 Standen Warm white Serie Big Geschikt voor de kerstperiode Zeer stevig gebouwd Solar/ op zonne-energie 20 duurzame LED lampjes op 3m Diameter LED lampjes: ø5cm Mooi design Vernieuwd zonnepanneel Tot 10u licht Automatische aan/uit stand Gegarandeerd jaren plezier

  29,99


  Titel: J-Pro Tuinverlichting op Zonne-Energie - Frigus Li
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000124089727


   

Wilt u meer sfeer in uw tuin? Creëer een ‘welkom thuis’ gevoel met deze solar lichtsnoer. De 20 duurzame LED lichtjes zijn van de beste kwaliteit, stevig gebouwd en volledig weerbestendig. Creëer een gezellige sfeer buiten in de tuin of op uw terras....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top