Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Mondkapje - Mondmasker ZONDER ventiel - Mondkapjes


 • Mondkapje - Mondmasker ZONDER ventiel - Mondkapjes
  Mondkapje - Mondmasker ZONDER ventiel - Mondkapjes Let op:
  Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid.
  Dit handige gezichtsmasker met neus beugel is beschikbaar in diverse kleuren. Het mondmasker draagt erg comfortabel. Het mondmasker is gemaakt van ademende stof.

  ✔ Hoogwaardig en huidvriendelijk ✔ Mond-neuskapje met hoog draagcomfort dankzij elastische bandjes ✔ Kleur: donker blauw-grijs-rood-roze-paars-zacht roze-zacht blauw ✔ Niet medisch ✔ Geschikt voor zowel mannen, vrouwen en kinderen
  Veilig opdoen en afdoen van een mondkapje Wanneer je een mondmasker hebt aangeschaft ben je er nog niet. Het is erg belangrijk om het stoffen mondkapje op de juiste manier te gebruiken. Volg onderstaande stappen. Raak alleen de buitenzijde van het monkapje aan. Wanneer je het mondkapje hebt opgedaan kun je testen of deze goed aansluit rondom je gezicht. Dit kan door enkele keren hard in en uit te ademen. Je voelt nu of er (veel) lucht ontsnapt of niet. Het kan zijn dat je het mondmasker nog wat moet bijstellen met de schuifclipjes op de elastiekjes; of dat je de stof rondom je neus en mond nog wat moet aandrukken. Hoe doe ik een mondkapje op? Handen wassen (met zeep) Haal het mondkapje uit de verpakking (draag eventueel wegwerp handschoenen) Breng het mondkapje aan over je mond en neus Breng de elastieken over je oren en stel af met het clipje voor de gewenste maat Druk het kapje goed aan rondom je neus en kin Test of het mondkapje goed afsluit, of dat deze nog wat moet worden bijgesteld Raak het mondkapje zo min mogelijk aan tijdens het dragen. Hoe doe ik veilig een mondkapje af? Raak het mondkapje niet aan Pak de elastieken om je oren om het mondmasker te verwijderen van je gezicht Leg het mondkapje op een plek (of plastic bakje) met de buitenzijde naar onderen gericht.
  Mondkapje in de wasmachine Bij veelvuldig gebruik van het mondkapje raden we aan deze vaak te wassen. Hoe was je het mondmasker? Bekijk onderstaande stappen voor het reinigen van een mondkapje. Was je handen met zeep Verwijder de filter om te gaan wassen (of gooi weg bij langer gebruik dan 60 uur). Was het mondkapje in de wasmachine op maximaal 60 graden een half uur. Laat het mondkapje drogen. (deze mag ook kort in de droger) Je kunt het mondmasker zo vaak gebruiken als je wilt. Het mondkapje is herbruikbaar en gefabriceerd van sterk katoen . Deze goedkope mondkapjes zijn van uitstekende kwaliteit om vaak machinaal te wassen. Regels mondkapjes in het openbaar vervoer Wil je een stofmasker of mondmasker kopen en wil je dat deze er ook nog fashionable uitziet? Dan is dit mondkapje een perfecte keuze. Het dragen van mondkapjes in het OV is vanaf 1 juni verplicht. Mondbescherming als sjaals en zakdoeken worden hierbij niet geaccepteerd. En zeg nou zelf, een trein vol kleurrijke mondkapjes geeft een leuker beeld dan allemaal klinisch witte mondmaskers. Deze modieuze mondkapjes zijn ook een mooie oplossing als mondkapje voor kappers, fysiotherapeuten en andere contactgroepen. We leven in een land waarin iedereen zichzelf mag beschermen.
  Beperkte voorraad dus wees er snel bij! Gratis verzending

  8,99


  Titel: Mondkapje - Mondmasker ZONDER ventiel - Mondkapjes
  Prijs: € 8,99
  Productcode: 9300000003039274


   

Let op:
Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid.
Dit handige gezichtsmasker met neus beugel is beschikbaar in diverse kleuren. Het mondmasker draagt erg comfortabel. Het mondmasker is gemaakt van ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top