Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Drinkfontein voor Katten - TrevoPet® - Waterfontei


 • Drinkfontein voor Katten - TrevoPet® - Waterfontei
  Drinkfontein voor Katten - TrevoPet® - Waterfontei De drinkfontein van TrevoPet® bevordert de gezondheid van je geliefde kat! Het stromend water uit de fontein is altijd schoon en zuurstofrijk, hierdoor zal je kat geprikkeld worden om meer water te drinken. De kattenfontein heeft twee verschillende standen, is ultrastil en eenvoudig in elkaar te zetten (inclusief Nederlandstalige handleiding!).

  Voordelen van de TrevoPet® Drinkfontein:
  ✔️ Bevordert de gezondheid van je kat
  ✔️ Voorkomt uitdroging & ziekte
  ✔️ Modern design (BPA-vrij)
  ✔️ Ultrastil & laag energieverbruik
  ✔️ Uniek filtratiesysteem
  ✔️ Transparant voorvenster (waterniveau check)

  Bevordert de Gezondheid & Hygiëne
  Katten drinken het liefst vers water en vinden het aantrekkelijk als er een bron van stromend water beschikbaar is. In de natuur is stromend water namelijk veel frisser dan stilstaand water. Bovendien zorgt stromend water voor een constante watercirculatie, hierdoor heb je een remming van de bacteriegroei en een stuk schoner water.

  Modern Design
  Het prachtige moderne design van de TrevoPet® waterfontein is in 2020 genomineerd voor de Dutch Design Awards. Doordat er goed is nagedacht over het design en er geen gebruik is gemaakt van felle kleuren, zal de kat sneller geneigd zijn om uit de waterfontein te drinken. Daarnaast is het materiaal BPA-vrij en 100% veilig voor je geliefde huisdier. Ook is er een transparant voorvenster ontwikkeld die het waterniveau duidelijk aangeeft.

  Ultrastil & Laag energieverbruik
  De TrevoPet® drinkfontein is uitgerust met een zeer stille waterpomp, dit is fijn en veilig voor je huisdier en geen vervelend zoemend geluid voor jou. Daarnaast heeft de waterpomp een zeer laag energieverbruik van slechts 2W, dit komt neer op slechts 1,5 kWh per maand.

  Uniek Filtersysteem
  De drinkfontein van TrevoPet® zorgt voor gefilterd, gekoeld en gecirculeerd water. De drinkfontein is uitgerust met een waterpomp die zorgt voor circulatie en filtering via een uniek soort koolstoffilter. Door het filtersysteem worden alle haren, voerresten en bacteriën uit het water gefilterd.
  ► Bestel vandaag en maak je kat gelukkig!


  34,99


  Titel: Drinkfontein voor Katten - TrevoPet® - Waterfontei
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000124383920


   

De drinkfontein van TrevoPet® bevordert de gezondheid van je geliefde kat! Het stromend water uit de fontein is altijd schoon en zuurstofrijk, hierdoor zal je kat geprikkeld worden om meer water te drinken. De kattenfontein heeft twee versc....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top