Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy A01 (2020) - 16GB - Zwart • Samsung Galaxy A01 (2020) - 16GB - Zwart

  Samsung Galaxy A01 (2020) - 16GB - Zwart Infinity-V-scherm. Meer weergave voor wat je doet:
  Uren gamen, een hele serie streamen of meer tegelijk doen met het 5,7-inch HD + TFT-scherm van de Galaxy A01. De inkeping in de mini-camera van het Infinity-V Display zorgt voor een v-cut scherm voor een groter zicht en een meeslepende ervaring.

  Slank ontwerp gemaakt met het oog op comfort:
  Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood, de kleuren van de Galaxy A01 worden versterkt door de moderne matte afwerking. De slanke body is 8,3 mm en ligt dus prettig in de hand, waardoor je hem langer kunt vasthouden.

  Dubbele camera tilt uw fotografie naar nieuwe diepten:
  Leg heldere, mooie foto's vast bij zonlicht of weinig licht met de heldere 13 MP camera aan de achterzijde van de Galaxy A01. Je kunt Live focus ook gebruiken om te experimenteren met de achtergrondvervaging voor of na het maken van de opname - de Depth Camera verzacht de omgeving en brengt de gezichten van je vrienden naar voren.

  Elke keer geweldige selfies - geen bewerkingen nodig:
  De camera is bij jou, dus het is jouw tijd om te schitteren. De 5 MP camera aan de voorkant van de Galaxy A01 maakt je selfies verbluffend, en met Selfie-focus krijg je een zachte achtergrondvervaging waardoor je de ster van de foto wordt. En met de selfietimer zorg je ervoor dat je de juiste houding aanneemt voordat de sluiter klikt.

  Meer kracht om sneller te bewegen en langer mee te gaan:
  De Octa-Core processor en 2GB RAM verwerken je grafisch zware games en livestreams met hoge snelheden. Met 16 GB interne opslag en een 3000 mAh (standaard) batterij heb je voldoende ruimte en kracht om te streamen, downloaden en posten.

  Eén UI Core, ontworpen voor eenvoudig gebruik:
  Concentreer u op wat belangrijk is. De hardware en software werken in harmonie samen om intuïtief inhoud en functies binnen handbereik te leveren. Nachtmodus helpt u uw dag af te sluiten, aangezien deze in een donkere modus verandert om de ogen te verzachten voor een betere nachtrust.

  Beleef een theaterachtige ervaring met Dolby Atmos:
  Sluit gewoon uw oortelefoons aan om naar het midden van uw muziek en films te worden vervoerd. Met Dolby Atmos hoor je geluid dat vol en hard is en je in de scène lijkt te omringen.

  119,9


  Titel: Samsung Galaxy A01 (2020) - 16GB - Zwart
  Prijs: € 119,90
  Productcode: 9200000131592298


   

Infinity-V-scherm. Meer weergave voor wat je doet:
Uren gamen, een hele serie streamen of meer tegelijk doen met het 5,7-inch HD + TFT-scherm van de Galaxy A01. De inkeping in de mini-camera van het Infinity-V Display zorgt voor een v-cut scherm voo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top