Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Fuegobird IP-camera met bewegingsdetectie - babyfo


 • Fuegobird IP-camera met bewegingsdetectie - babyfo
  Fuegobird IP-camera met bewegingsdetectie - babyfo Productomschrijving
  Fuegobird is een kleine slimme bewakingscamera voor binnen waarmee je gemakkelijk kunt begrijpen wat er thuis gebeurt.Je bedient de camera eenvoudig via de app en je kunt ook afbeeldingen in de app bekijken. Beveiligingscamera's voor binnen zijn uitgerust met handige functies zoals bewegingsdetectie en tweeweg audio. Met deze camera heb je altijd en overal overzicht.


  Neem veilig mee naar huis

  Ben je een dag op kantoor of op vakantie? Veel mensen maken zich zorgen over wat er gebeurt als ze niet thuis zijn. Beveiligingscamera's voor binnen elimineren deze zorgen. Je kunt op elk moment zien wat er in je huis gebeurt via de app. Met bewegingsdetectie en detectiedetectie en detectiedetectie en cameratracking in automatische volgmodus. De draadloze camera slaat bestanden op in de cloud, zodat je opnames later eenvoudig via de app kunt afspelen.


  Kijk thuis

  Niemand kan iedereen kan of kan op twee plaatsen zijn. Maar soms willen we het, toch? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar huisdieren die de hele dag werken? Of, wat doen kinderen als ze op zaterdagochtend slapen? Zien hoe het gaat? Met de indoor bewakingscamera kun je een kijkje nemen in de kamer. Met tweerichtingsaudio kunt u zelfs communiceren met mensen (of dieren) in de kamer. Dus het voelt alsof je er bent.


  Elke hoek is duidelijk zichtbaar

  Heel goed, dit type beveiligingscamera wordt binnenshuis gebruikt. In een hoek zie je echter altijd iets gebeuren dat de camera niet kan zien. Als je voor fuegobird kiest, is de kans erg klein. Je kunt de camera draaien (355 graden horizontaal), kantelen (120 graden) en inzoomen om elke hoek te zien. De high-definition camera is uitgerust met een 2,8 mm lens en maakt gebruik van infraroodtechnologie, zodat je ook in het donker kunt genieten van het prachtige landschap.


  Mooi uiterlijk, makkelijk te gebruiken

  De camera werkt op elk draadloos netwerk via wifi en is ook met kabel te gebruiken. Sluit de beveiligingscamera voor het eerst aan met de meegeleverde kabelverbindingskabel. Download dan mobiel mobiel op je smartphone: als de baby beweegt, springt het huisdier, of pas als er inderdaad veel commotie in huis is, begint het. Gebruikt in verschillende situaties.


  binnen

  Camera's op bewakingspunten: een lijst van alle functies Voor mensen die thuis dingen willen bewaken, zijn bewakingscamera's binnenshuis ideale bewakingscamera's We hebben de belangrijkste functies voor u op een rij gezet:

  • Perfect beeld met camera, met 2,9 mm lens, horizontale rotatie 355 graden, kanteling 120 graden.

  • Nachtzicht: met behulp van infraroodtechnologie is de zichtbaarheid zelfs in het donker goed.

  • Gebruik de vooraf ingestelde functie om de leefomgeving in 3D te tekenen: waar u ook bent, u kunt de camera snel in maximaal 15 verschillende posities lokaliseren.

  • Bewegingsdetectie en tracking: wanneer er beweging in de ruimte is en de beweging wordt gevolgd, zal het systeem u hiervan op de hoogte stellen.

  • Tweerichtingsaudio: u kunt de stemmen van anderen horen en zij zullen ook de uwe horen.


  • Inclusief USB-adapter, USB-kabel, wandmontageplaat, schroeven en pluggen.


  Bestel nu een beveiligingscamera!


  Service zorgeloze bijwoordelijke clausule: garantie

  Kunt u het niet helemaal uitzoeken? Dan zijn wij er om je te helpen. App WhatsApp, bol.com, telefoon of e-mail om ons uw vraag te stellen.


  Oplossing, je hebt ook een standaard 30 dagen gratis retour en garantie. Vervang uw product. Zorgeloos is echt zorgeloos!

  29,99


  Titel: Fuegobird IP-camera met bewegingsdetectie - babyfo
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000133309242


   

Productomschrijving
Fuegobird is een kleine slimme bewakingscamera voor binnen waarmee je gemakkelijk kunt begrijpen wat er thuis gebeurt.Je bedient de camera eenvoudig via de app en je kunt ook afbeeldingen in de app bekijken. Beveiligingscamera's ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top