Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

WiFi Versterker Stopcontact + GRATIS Internetkabel


 • WiFi Versterker Stopcontact + GRATIS Internetkabel
  WiFi Versterker Stopcontact + GRATIS Internetkabel Ben jij een zwakke wifi signaal helemaal zat?
  Deze Wifi versterker ook wel WiFi repeater genoemd breidt snel en eenvoudig je Wifi signaal uit op plekken waar je normaal gesproken slechte draadloze verbinding hebt. De WiFi versterker helpt "dode zones" te elimineren waardoor je nu ook WiFi hebt op plekken zoals op zolder, de tuin of in je slaapkamer. Snel geïnstalleerd zonder nieuwe kabels te leggen.

  Voordelen van de Draadoze WiFi Versterker: Gemakkelijk geïnstalleerd. Doormiddel van Plug & Play hoeft je niks te installeren of in te stellen. Stop de WiFi versterker in de stopcontact en met de WPS (Wifi Protected Setup) heb je met de druk op de knop de wifi repeater geïnstalleerd. De meeste routers beschikken over een WPS knop. Beschikt je router niet over een WPS knop? Geen zorgen, want bij de WiFi versterker komt ook een handleiding waarin staat uitgelegd hoe de versterker binnen 3 simpele stappen kan worden ingesteld.
  Makkelijk te verplaatsen Moet de versterker het signaal op een bepaalde plek versterken? Geen probleem! Nadat de WiFi repeater is geïnstalleerd kan jij hem gemakkelijk verplaatsen door middel van de versterker in de benodigde ruimte in het stopcontact de stoppen, de versterker behoud zijn instellingen waardoor je de versterker niet opnieuw hoeft te installeren. Zeer handig!
  Universele compatibiliteit Deze range extender werkt met alle Wireless N apparaten en is bovendien compatible met alle Wireless A/B/G apparaten.
  Specificaties Totale WiFi-snelheid: 300 Mbps Kleur: Wit Overal wifi bereik. Ondersteunt WPS (Wifi Protected Setup). Single-band Geschikt voor 2.4GHz netwerk Kenmerken: Gebruiksvriendelijk plug & play installatie De Wifi repeater beschikt over een ethernet-aansluiting Geschikt voor browsen, e-mail, youtube, bestanden downloaden films kijken Moet binnen het bereik van je router geplaatst worden De range extender is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten Niet geschikt voor video streamen (Netflix, YouTube…) Installatie Zorg ervoor dat je een plekje vind waar een zwakke draadloos signaal is, dit kan je doen d.m.v naar het signaal van je wifi op je mobiel te kijken, deze geeft de sterkte aan van het wifi signaal.

  Nadat je de beste plek hebt gevonden is het tijd om de wifi versterker aan te sluiten op jouw wifi netwerk:
  - Stop de wifi versterker in een stopcontact vlakbij het modem of de router.
  - Hou op het modem of de router de WPS knop 3 seconden ingedrukt, het lampje van het modem of de router gaat nu knipperen.
  - Hou vervolgens de WPS knop op de wifi versterker 7 seconden ingedrukt.
  - Als het indicatielampje op de wifi versterker brandt is deze verbonden met internet.

  Geen WPS Knop? Bekijk dan de bijgeleverde handleiding hoe jij de versterker binnen 3 stappen in enkele minuten alsnog gemakkelijk geïnstalleerd krijgt!
  30 dagen niet goed = geld terug garantie!

  24,95


  Titel: WiFi Versterker Stopcontact + GRATIS Internetkabel
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000004868297


   

Ben jij een zwakke wifi signaal helemaal zat?
Deze Wifi versterker ook wel WiFi repeater genoemd breidt snel en eenvoudig je Wifi signaal uit op plekken waar je normaal gesproken slechte draadloze verbinding hebt. De WiFi versterker helpt "dode zone....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top