Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom -


 • Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom -
  Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Dit is Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated voor Nintendo Switch. De cult-klassieker is terug, trouw aan het Sponge-tastische origineel!

  Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de kwaadaardige Plankton zien dat misdaad zelfs nog minder betaalt dan Mr. Krabs. Wil je Bikini Bottom redden van de vele ongebreidelde robots met je krachtige bubbels? Natuurlijk wel! Wil je bungee jumpen in je onderbroek? Waarom ook niet! Wil je de krachten bundelen in een gloednieuwe multiplayer-modus? De strijd is begonnen!


  Kenmerken
  Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en gebruik hun unieke vaardigheden. Verijdel het slechte plan van Plankton om Bikini Bottom te regeren met zijn leger gekke robots. Ontmoet talloze personages uit de geliefde serie.
  Rehydrated
  Een trouwe remake van een van de beste SpongeBob-games ooit gemaakt. Hoogwaardige graphics, moderne resoluties en zorgvuldig afgestelde gameplay. Gloednieuwe horde-modus multiplayer voor maximaal twee spelers, online en splitscreen. Gerestaureerde inhoud die uit het originele spel werd weggelaten, zoals de Robo Squidward-baasgevecht en meer.

  27,89


  Titel: Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom -
  Prijs: € 27,89
  Productcode: 9200000113873404


   

Dit is Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated voor Nintendo Switch. De cult-klassieker is terug, trouw aan het Sponge-tastische origineel!

Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de kwaadaardige Plankton zien dat misdaa....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top