Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ring Video Deurbel (2de generatie) - Draadloos - 1 • Ring Video Deurbel (2de generatie) - Draadloos - 1080p HD-video - Zilver

  Ring Video Deurbel (2de generatie) - Draadloos - 1 Ring Video Doorbell (2de generatie)
  Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel beweging voor je deur? Met de verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, ontvang je alleen meldingen wanneer jij dat wilt. Of je nu thuis bent of niet, je weet altijd wie er voor de deur staat.

  Via de Ring-app kun je je Video Doorbell beheren en koppelen aan al je Ring-apparaten. Voor extra privacy kun je kiezen uit drie vooraf ingestelde modi om te bepalen wanneer beweging moet worden gedetecteerd en opgenomen. Profiteer ook van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video's met Echo Show. Met Alexa Routines kun je slimme automatisering voor je huis instellen door Alexa te vragen je compatibele slimme lampen in te schakelen of gepersonaliseerde meldingen te laten horen wanneer iemand voor je deur staat.

  Dankzij de verbeterde beeldsensoren en het scherpe 1080p HD-videokwaliteit, zie je geen enkel detail over het hoofd, zelfs niet in het donker. 1080p HD-video met tweerichtingsspraak Geavanceerde bewegingsinstellingen Nachtzicht Ingebouwde oplaadbare batterij Standaard wifiverbinding via 2,4 GHz Werkt met Alexa Eenvoudige installatie in enkele minuten Verbind de Video Doorbell met de Ring-app en volg de installatiestappen om je instellingen aan te passen. Bevestig de bijgewerkte montagebeugel op het gewenste oppervlak met behulp van het meegeleverde gereedschap. Lijn de sleuven op de beugel uit met de gaten in je deurbel en klik deze vast. Werkt op een ingebouwde batterij en kan ook met de stekkeradapter van Ring van stroom worden voorzien. • Kan bedraad worden aangesloten op een bestaand deurbelsysteem voor continue stroom (8-24 VAC, max. 40 VA, 50/60 Hz).
  • Geschikt voor de stekkeradapter van Ring, 2de generatie (24 VDC, 0,5 A, 12 W). Werkt niet met transformatoren voor halogeen- of tuinverlichting. Maak alleen gebruik van DC-voedingen van Ring om dit apparaat van stroom te voorzien, anders beschadigt je apparaat.

  89,99 89,99


  Titel: Ring Video Deurbel (2de generatie) - Draadloos - 1
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9300000002485425


   

Ring Video Doorbell (2de generatie)
Met de nieuwe en verbeterde Video Doorbell kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. Ontvang direct een melding wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Veel bew....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top