Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sony Cybershot DSC-RX0 • Sony Cybershot DSC-RX0

  Sony Cybershot DSC-RX0 De Sony Cyber-Shot DSC-RX0 is een kruising tussen de premium beeldkwaliteit van een compact camera en een action camera. Het resultaat is een heel geavanceerde en robuuste action cam, die geen grenzen meer kent om de mooiste beelden te schieten. Dankzij het robuuste design is de Sony RX0 waterbestendig, schokbestendig en ook drukbestendig. Hiermee kan je in elke situatie uit de voeten. Je kunt met de Sony DSC-RX0 niet alleen prachtige foto's en video's maken, maar ook 40x superslowmotions. Verder is de RX0 ook geschikt om te koppelen met meerdere camera's in een opstelling, zodat je vanuit verschillende hoeken de allerbeste opnames kan maken.

  Plus- en minpunten van de Sony DSC-RX0
  Robuuste behuizing is waterbestendig, schokbestendig en drukbestendig
  Filmen in 4K mogelijk
  40x superslowmotion
  Koppelbaar aan meerdere RX0's
  Geen GPS-functie

  Belangrijkste kenmerken van de Sony DSC-RX0:
  - Vaste ZEISS Tessar T* 24 mm F4-groothoeklens
  - Max. sluitertijd 1/32.000 seconde
  - Tot 16 fps
  - 40x Super slowmotion
  - 15.3 MP gestapelde Exmor RS-sensor
  - S-Log2 integratie en 4K HDMI-uitvoer
  - 4K filmen mogelijk
  - Koppelbaar met maximaal 15 RX0's
  - Gewicht: 110 gram

  Vol vermogen
  RX0 zit vol geavanceerde technologie van Sony en beschikt over een gestapelde Exmor RS CMOS-beeldsensor met 15,3 megapixels. Tevens is dit model uitgerust met een BIONZ X-processor en een vaste ZEISS Tessar T*-groothoeklens van 24 mm F4. Deze lens levert een hoge resolutie en minder vervorming voor zowel RAW- als JPEG-foto's en alle ondersteunde video. De camera heeft een sluiter tegen vervorming tot 1/32.000 seconde en maakt foto's tot 16 fps. Hierdoor kunnen snel bewegende objecten prachtig vastgelegd worden.


  Robuuste vormgeving
  De RX0 is waterbestendig tot een diepte van 10 meter en kan samen met de nieuwe MPK-HSR1-behuizing worden gebruikt tot maar liefst 100 meter diepte, daarnaast is de camera ook nog eens schokbestendig tot een hoogte van 2 meter. Je kunt nu foto's en video's maken die voorheen simpelweg onmogelijk waren, mede doordat regen, zand, beperkte ruimte of een stoffige omgeving geen obstakel meer vormen.


  Uitstekende video
  Naast het fotograferen kan de RX0 ook gebruikt worden voor het maken van video’s met diverse creatieve functies. Door gebruik te maken van superslowmotion kan de RX0 opnames maken tot 1000 frames per seconde. Ideaal om snelbewegende objecten duidelijk weer te geven. MF-Assist en Peaking zorgen ervoor dat het scherpstellen wordt afgestemd op vooraf ingestelde specificaties.  Oneindig veel creatieve mogelijkheden
  Voor fotograferen met meerdere camera’s biedt de RX0 een nieuwe wereld aan mogelijkheden. De draadloze afstandsbediening FA-WRC1M van Sony kan worden gebruikt om maximaal vijftien RX0-camera's te bedienen. De app PlayMemories Mobile kan maximaal vijf RX0-modellen draadloos verbinden. Dankzij het compacte ontwerp is de camera in zeer lastige posities te monteren. Een draadloze meercameraoplossing, waarbij meer dan zes RX0-camera's kunnen worden aangesloten, is momenteel in ontwikkeling en komt in januari 2018 beschikbaar door middel van een firmware-update. Voor gebruikers die een bekabelde verbinding willen, komt er in januari 2018 ook een speciale adapter beschikbaar.

  649,0 549


  Titel: Sony Cybershot DSC-RX0
  Prijs: € 549,00
  Productcode: 9200000082231759


   

De Sony Cyber-Shot DSC-RX0 is een kruising tussen de premium beeldkwaliteit van een compact camera en een action camera. Het resultaat is een heel geavanceerde en robuuste action cam, die geen grenzen meer kent om de mooiste beelden te schieten. Dank....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top