Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger


 • USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger
  USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger Ben je toe aan verkoeling op plekken waar jij verkoeling wilt hebben? Is de luchtvochtigheid in je kamer niet optimaal door het warme weer? Dan ben je vast nog niet bekend met de Air Cooler. Hiermee kun je namelijk al deze problemen met 1 druk op de knop oplossen.

  Luchtverkoeler
  De Air Cooler is een compacte luchtkoeler die zorgt voor een verfrissende koelte. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze air cooler geschikt voor iedere ruimte (Woonkamer, slaapkamer, kantoor, keuken en op de camping). De air cooler werkt zowel via het stopcontact als via een USB-aansluiting (Laptop etc.). Deze USB Ventilator is doordat het compact is, super eenvoudig te plaatsen op je bureau. Hierdoor blijft het ,met de 375 ml watertank, tussen de 6 en 8 uur verkoeld op je bureau.

  Diffusor / Luchtbevochtiger
  Het product kan naast verkoeler ook gebruikt worden als diffusor. Wanneer je geen verkoeling nodig hebt, kun je het product simpelweg gebruiken om de luchtvochtigheid van de kamer te verbeteren. Naast het feit dat het bevorderlijk is voor uw eigen gezondheid, is dit ook bevorderlijk voor de kamerplanten, kun je een aangename geur in je kamer creëren door essentiële oliën toe te voegen aan het water (niet bij inbegrepen), wordt de concentratie op kantoor of in de studeerkamer verbeterd, en krijgt de baby kamer een rustgevende sfeer.

  Nachtlamp
  Gedurende de warme zomernachten kun je de luchtkoeler ook als nachtlamp gebruiken. Door de ingebouwde lamp kun je maar liefst gebruik maken van 7 verschillende kleuren om je kamer op te vrolijken, en dit terwijl je geniet van de verkoeling.

  Alle voordelen nog eens op een rijtje Zorgt voor verkoeling van de lucht; Verkoeling waar jij dat wilt (Kamer, bureau etc.) Bevorderd de luchtvochtigheid van de kamer; Makkelijk mee te nemen, en te verplaatsen; Te gebruiken als nachtlamp met 6 verschillende kleuren; Watertank heeft genoeg inhoud voor 6 tot 8 uur verkoeling.

  25,99


  Titel: USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9300000003469091


   

Ben je toe aan verkoeling op plekken waar jij verkoeling wilt hebben? Is de luchtvochtigheid in je kamer niet optimaal door het warme weer? Dan ben je vast nog niet bekend met de Air Cooler. Hiermee kun je namelijk al deze problemen met 1 druk op de....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top