Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

TP-Link TL-WPA4226 KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks


 • TP-Link TL-WPA4226 KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks
  TP-Link TL-WPA4226 KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks De TP-Link TL-WPA4226 is een wifi powerline kit bestaande uit twee adapters die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. De TL-WPA4226 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat de naam van het netwerk (SSID) en het wachtwoord van je router automatisch worden gekopieerd. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4226 het configureren van je draadloze netwerk en maakt hij naadloos roamen binnen je thuisnetwerk mogelijk.

  Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WPA4226 KIT
  Er kan een wifi-hotspot mee worden opgezet
  Beschikt over 2 Fast Ethernetpoorten waarop je apparaten zonder wifi kunt aansluiten
  Dankzij de Pass-Through raak je geen stopcontact kwijt
  Eenvoudige installatie middels de WPS knop

  Haalt maximale draadloze snelheden tot 300 Mbps

  Tips van onze specialist
  Plaats de adapters niet in een stekkerdoos. Hier werken ze minder goed in dan in een geaard stopcontact
  De kwaliteit van je elektriciteitsnet is van invloed op de snelheid van je powerline netwerk. In oudere woningen ligt de snelheid daarom ook vaak wat lager
  Deze wifi powerline kit is ideaal i.c.m. een Wireless N router

  Uitbreiding van het bereik met één druk op de toets
  De TL-WPA4226 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee je het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en het wachtwoord van je router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat je de toets hebt ingedrukt, kun je de Powerline extender overal plaatsen waar je bekabelde of draadloze toegang wenst en genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor.

  Wifi dekking uitbreiden naar alle ruimten
  Met draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden.

  Ingebouwd stopcontact voor andere apparaten
  Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-WPA4226KIT het je bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kan een ander apparaat of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA4020P aangesloten is.

  Plug and Play
  Met de powerline adapters van TP-Link zet je binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. Je kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere Powerline adapters in uw Powerline thuisnetwerk te beheren.
  1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact.
  2. Verbind PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten via een ethernetkabel of Wi-Fi met andere adapters en vervolgens ben je klaar.
  * Aanbevolen: Druk de verbindtoetsen in voor netwerk- en databeveiliging.

  63,9


  Titel: TP-Link TL-WPA4226 KIT - Wifi Powerline - 2 Stuks
  Prijs: € 63,90
  Productcode: 9200000023284272


   

De TP-Link TL-WPA4226 is een wifi powerline kit bestaande uit twee adapters die je internetverbinding naar elke ruimte in huis brengt via het elektrische leidingennet in je woning. De TL-WPA4226 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van h....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top