De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela


 • ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela
  ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela De automatische pompschakelaar zal de circulatiepomp van de vloerverwarming inschakelen als de temperatuur van het aangevoerde CV-water vanuit de ketel hóger is dan de ingestelde temperatuur (bij warmtevraag) en uitschakelen als deze lager is dan de ingestelde temperatuur. Dit zorgt ervoor dat de pomp niet 24 uur per dag ingeschakeld is en dat kan aanzienlijk in de energiekosten schelen.

  Verder is de pompschakelaar voorzien van een pompbeveiliging, die ervoor zorgt dat de pomp voor ongeveer 1 minuut wordt ingeschakeld als er 24 uur achterelkaar geen warmtevraag geweest is (dit om vastlopen van de pomp te voorkomen in bijvoorbeeld de zomerperiode).

  De ECO Pump Switch wordt geleverd met een kabel van ca. 3 meter lang, die is voorzien van een clipsensor. Deze sensor dient op de aanvoerleiding naar de vloerverwarming bevestigd te worden. Voor correcte werking is het van belang dat de sensor goed contact maakt met de aanvoer. De clip, waarin deze sensor zit, is dusdanig ontworpen, dat deze handmatig verbogen kan worden. Hierdoor kan de sensor op aanvoerleidingen van vrijwel elke diameter bevestigd worden.

  43,25


  Titel: ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela
  Prijs: € 43,25
  Productcode: 9200000021782900


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top