Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela


 • ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela
  ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela Vloerverwarming-Direct biedt een uitgebreid assortiment aan watergedragen en elektrische vloerverwarmings-systemen, installatiematerialen en zoneregelingen.

  Voorkomt dat een circulatiepomp 24 uur per dag draait. De pompschakelaar bespaart u geld en energie en deze is tevens voorzien van een 24-uurs beveiliging om vastzitten te voorkomen.

  Normaal gesproken draait de pomp van een vloerverwarmingssysteem het hele jaar door, ongeacht of de verwarming aan staat of niet. Wanneer u wilt voorkomen dat de pomp van de verdeler onnodig draait en daarnaast op uw energiekosten wilt besparen dan kunt u gebruik maken van een pompschakelaar.

  Met behulp van een automatische pompschakelaar voorkomt u dat de circulatiepomp van een vloerverwarmingsverdeler 24 uur per dag draait. Hierdoor kunt u met name tijdens de warme zomermaanden geld besparen op uw energiekosten.

  De automatische pompschakelaar wordt geleverd met een kabel van ca. 3 meter lang, die is voorzien van een clipsensor die op de aanvoerleiding naar de verdeler wordt geklemd. Hierdoor zal de circulatiepomp van de vloerverwarming pas worden ingeschakeld als de temperatuur van het CV-water hóger is dan de ingestelde temperatuur en uitschakelen als deze lager is dan de ingestelde temperatuur.
  Voor correcte werking is het van belang dat de sensor contact maakt met de aanvoerleiding. De clip, waarin deze sensor zit, is dusdanig ontworpen, dat deze handmatig verbogen kan worden. Hierdoor kan de sensor op aanvoerleidingen van vrijwel elke diameter bevestigd worden.

  Mocht de clipsensor niet goed om de aanvoerleiding klemmen, zorg er dan voor dat het deel van de clip waarin de sensor verwerkt is, goed contact maakt met de aanvoer naar de verdeler.

  Let op:

  De ECO Pump Switch HY-02 is speciaal ontworpen voor schakeling van pompen op vloerverwarmingsverdelers, maar kan niet worden gebruikt voor andere toepassingen of systemen die gebruik maken van stadsverwarming.

  Indien er 24 uur geen warmtevraag is, zal de pompschakelaar ongeveer 1 minuut inschakelen om vastzitten van de pomp te voorkomen.

  52,50 52,5


  Titel: ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela
  Prijs: € 52,50
  Productcode: 9200000021782900


   

Vloerverwarming-Direct biedt een uitgebreid assortiment aan watergedragen en elektrische vloerverwarmings-systemen, installatiematerialen en zoneregelingen.

Voorkomt dat een circulatiepomp 24 uur per dag draait. De pompschakelaar bespaart u geld e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top