Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela • ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar

  ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela Een pompschakelaar voorkomt dat een circulatiepomp van een verdeler 24 uur per dag draait. Deze schakelaar bespaart u geld en energie en deze is tevens voorzien van een 24-uurs beveiliging om vastzitten te voorkomen.

  Normaal gesproken draait de pomp van een vloerverwarmingssysteem het hele jaar door, ongeacht of de verwarming aan staat of niet. Wanneer u wilt voorkomen dat de pomp van de verdeler onnodig draait en daarnaast op uw energiekosten wilt besparen dan kunt u gebruik maken van een pompschakelaar.

  Met behulp van een automatische pompschakelaar voorkomt u dat de circulatiepomp van een vloerverwarmingsverdeler 24 uur per dag draait. Hierdoor kunt u met name tijdens de warme zomermaanden geld besparen op uw energiekosten.

  De automatische pompschakelaar wordt geleverd met een kabel van ca. 3 meter lang, die is voorzien van een clipsensor die op de aanvoerleiding naar de verdeler wordt geklemd. Hierdoor zal de circulatiepomp van de vloerverwarming pas worden ingeschakeld als de temperatuur van het CV-water hóger is dan de ingestelde temperatuur en uitschakelen als deze lager is dan de ingestelde temperatuur.
  Voor correcte werking is het van belang dat de sensor contact maakt met de aanvoerleiding. De clip, waarin deze sensor zit, is dusdanig ontworpen, dat deze handmatig verbogen kan worden. Hierdoor kan de sensor op aanvoerleidingen van vrijwel elke diameter bevestigd worden.

  Mocht de clipsensor niet goed om de aanvoerleiding klemmen, zorg er dan voor dat het deel van de clip waarin de sensor verwerkt is, goed contact maakt met de aanvoer naar de verdeler.

  Let op:

  De ECO Pump Switch HY-02 is speciaal ontworpen voor schakeling van pompen op vloerverwarmingsverdelers, maar kan niet worden gebruikt voor andere toepassingen of systemen die gebruik maken van stadsverwarming.

  Indien er 24 uur geen warmtevraag is, zal de pompschakelaar ongeveer 1 minuut inschakelen om vastzitten van de pomp te voorkomen. Let op: Niet geschikt voor A-pompen

  42,95 42,95


  Titel: ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakela
  Prijs: € 42,95
  Productcode: 9200000021782900


   

Een pompschakelaar voorkomt dat een circulatiepomp van een verdeler 24 uur per dag draait. Deze schakelaar bespaart u geld en energie en deze is tevens voorzien van een 24-uurs beveiliging om vastzitten te voorkomen.

Normaal gesproken draait d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top