Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Empire Laptop / tablet 2-in-1 - 16GB SSD - 10.1 in


 • Empire Laptop / tablet 2-in-1 - 16GB SSD - 10.1 in
  Empire Laptop / tablet 2-in-1 - 16GB SSD - 10.1 in Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Licht/eenvoudig gebruik: Dit is een instapmodel laptop en tablet in 1. ✔ Voor onderweg: Door zijn compacte en lichte formaat neem je 'm makkelijk mee.
  Restpartij product: + Ongebruikt: Afkomstig van een grote restpartij maar een ongebruikt (nieuw) product. + Nieuw in verpakking: Dit product zit nieuw in een originele gesealde verpakking
  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: - Gaming: heeft geen videokaart voor het spelen van de meest recente games. - Zwaardere applicaties: Heeft een lichtere processor die geschikt is voor eenvoudiger dagelijks gebruik.
  De Empire 2-in-1 is een laptop en tablet in 1. Je hebt het beste van beide werelden. Klap de laptop open binnen enkele seconden is Windows opgestart en gebruik je deze laptop precies zoals je gewend bent. Met een simpele beweging ontgrendel je het toetsenbordje en heb je een fantastische tablet tot je beschikking. In de laptop én in de tablet modus werkt alles snel. Een krachtige Intel Z3735 Quad-core processor en 16GB SSD maakt dat je binnen enkele seconden bent opgestart en alles lekker vlot werkt. Je hebt beschikking over alle belangrijke aansluitingen zoals USB3.0, HDMI en Bluetooth. Daarnaast beschikt de laptop en tablet over een SD kaart slot, er kan dus een SD kaart in. Een complete laptop en tablet in 1. Compleet met beschermhoesje en Office 365 (1 jaar) SSD: Een SSD is sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook minder stroom. Dus betere prestaties, snel opstarten en minder energieverbruik. Goed om te weten: ✔ Laptop en tablet in 1 ✔ Geschikt voor lichter/eenvoudiger gebruik ✔ Nieuw product afkomstig van grote restpartij ✔ Start snel op door SSD

  175


  Titel: Empire Laptop / tablet 2-in-1 - 16GB SSD - 10.1 in
  Prijs: € 175,00
  Productcode: 9300000001428180


   

Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Licht/eenvoudig gebruik: Dit is een instapmodel laptop en tablet in 1. ✔ Voor onderweg: Door zijn compacte en lichte formaat neem je 'm makkelijk mee.
Restpartij product: + Ongebruikt: Afkomstig ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top